ציפור כחולה
משתמש מקצוען
ממש לא, התרמות זה לא הרבה כסף, אני רוצה להרוויח לפחות 20 אלף שקל בחודש.
תפתחי עסקנו באמת יש השתדלות, אבל במקום הנכון, לא תצפי שאחת מטפלת תינוקות תקבל כמו עובד הייטק נכון?
אני רוצה רעיון למקצועה בלי הרבה כישרונות ומכניס, לא דיבורים על אמונה,
מה זה ראש בריא?בדיקות תוכנה,
אפשר להגיע ל 18K עם זה וזה ממש לימודים קצרים שאפשר לשלב אותם תו"כ עבודה
צריך ראש בריא בשביל זה
היה על זה אשכול פה לפני כמה ימיםתיווך מה צריך לדעת?
ומאיפה תחיי?ממש לא, התרמות זה לא הרבה כסף, אני רוצה להרוויח לפחות 20 אלף שקל בחודש.
התכוונתי שזה לא כמו התרמות או פאנות שצריך בשביל זה כשרונות הומניים.מה זה ראש בריא?
בקיצור, לכי לאבחון תעסוקתי.איזה סגנון חידות לא את כולם אני אוהבת, וגם לא חזקה באנגלית.
תיווך מה צריך לדעת?
מה לא מובן?לכי לקנות עם זה לחם, נו באמת יש השתדלות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: