דבק טיקטק
לא רואה שום עניין לשים את הטלית על הראש
ניסיתי היום ואז החליק לי מהכתפיים והרגשתי קונילמל
דבק טיקטק
לא רואה שום עניין לשים את הטלית על הראש
ניסיתי היום ואז החליק לי מהכתפיים והרגשתי קונילמל
עצה בדוקה מנסיון להכניס את שני הציציות האחוריות לתוך לולאות הגארטל או אם אתה ליטאי לתוך החגורה ואז הטלית פחות כבדה ועדיף גם למשוך את הטלית יותר מהצורך ולהרים על הכתפיים ורק אז לשחרר על הראש כמידת הצורךנער הייתי גם זקנתי ועדיין אני לא מסתדר עם הנענועים בהלל הטלית מחליקה כל הזמן ומאיימת להפיל את הכיפה כל פעם מחדש אני מרגיש מאויים שכל הבית כנסת יגלו את הקרחת שלי
ברצינות תגלו איך אתם עושים את זה
צריך לתפור/להדביק צד סקוטש שחור לחליפה/פראק/קפטה/באקטישע,דבר ראשון כמו שכתבו למעלה לא
יש כבר סיכה שמחזיקה מקדימה את שני הכנפות הקדמיות של הטלית מכסף יפהצריך לתפור/להדביק צד סקוטש שחור לחליפה/פראק/קפטה/באקטישע,
וצד לבן לטלית ואז זה באמת לא יזוז.
או טיק טאק צד אחד לחילפה וצד שני לטלית
לדעתי יכול מאוד להצליח כזה דבר.
צריך רק את הראשונים שיסכימו
פותר את בעיית ההחלקה מהכתפיים
יש לי גם סלוגן...
'והטלית על כולנה'...
מכיריש כבר סיכה שמחזיקה מקדימה את שני הכנפות הקדמיות של הטלית מכסף יפה
נראה לך סקוטש יותר ישיביש?מכיר
אבל זה יותר סטייל כיפות סרוגות/עממי,
פחות חסידיש/ישיביש...
סקוטש שחור מתחת לטלית לא רואים את זהנראה לך סקוטש יותר ישיביש?
אני שמעתי שהו שם דבק...תתייעץ עם בנט איך הוא מחזיק את הכיפת שקל שלו
הפוך לדעתי החסידים שמים את הטלית בתוך המכנסיים (את החלק התחתון)ואז אין כובד לטלית שתיפול...להערכתי אתה חסיד
אופן הלבישה החסידית של הטלית באמת יותר מועדת לנפילה
תנסה בהלל ללבוש את הטלית על הכתפיים בצורה הליטאית/ספרדית
ואז יבקשו ממני צדקהיש כבר סיכה שמחזיקה מקדימה את שני הכנפות הקדמיות של הטלית מכסף יפה
נשמע טוב אולי תשלח תמונה עם האצבעותעצה מדהימה,
לאלה שיש להם פרנזים כפולים,
מכניסים אצבע לחור שיש בין הפרנזים בזמן שהם מונחים על הכתפיים,
ובאצבעות אלו תופסים את הד' מינים,
פשוט שאין סיכוי שזה יפול...
אהבתם???....
צפה בקובץ המצורף 1222142
אתה רוצה שגם יחזיק טלית, גם ד' מינים (מדובר על אתרוג תימני כן...), גם סידור וגם יצלם קצת קשה...נשמע טוב אולי תשלח תמונה עם האצבעות
מחזיק עד שאני מרים את הידיים עם הלולב לכיוון מעלה ואז לא רק אני מנענע את הלולב לכיוון מטה אלא גם הטלית בכיוון למטהרעיון פשוט מאוד שאני עושה אותו כל השנה וזה מוצלח ביותר!
להכניס את חלק הטלית שכל הזמן מחליק, מתחת לחלק שנמצא צמוד לחליפה
הסבר: לגלגל את החלק הנופל כלפי פנים ואז לדחוף אותו מתחת לטלית שנמצאת על הכתפיים
ואז זה לא מחליק או לעיתים רחוקות מאוד
מקווה שזה מובן
קבל את העצה מחסידרק ליטאי יכול לומר לחסיד שב"הלל" וב"נענועים" וב"הושענות" ילך עם טלית כמו ליטאי/ספרדי... כמו ההצעה לשים סיכה בכיפה...
עכ"פ - מצטרף לעצה כאן שאפשר לקפל את שולי הטלית על הכתפיים בשעת הנענועים לפחות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: