זה נראה לי בל תשחית של הלבבות דקל. וסתם לשם התעניינות(חפרנות?!) את שמה פטריות במרק?אני באמצע להכין מרק ירקות וגריסים
פתחתי מה שחשבתי שזה קופסת פטריות, והתברר שזה לבבות דקל (הבן שלי הוריד את העטיפות מכמה קופסאות...)
מה יקרה למרק אם אשים בו גם לבבות דקל?
זה בל תשחית של המרק?
עדיף לתת לילד לאכול אותם ככה?זה נראה לי בל תשחית של הלבבות דקל.
כן, במרק פטריות וגריסים (מרק אמריקאי קלאסי מאד)וסתם לשם התעניינות(חפרנות?!) את שמה פטריות במרק?
נשמע שזה לבבות דקל פרוסים.עדיף לתת לילד לאכול אותם ככה?
אני פחות אוהבת.
פטריות משימורים הולכים מעולההה במרק גריסים.מזל 1 שאין לך פטריות שימורים למרק ירקות וגריסים
מזל 2 ששמת לב לא נראה לי מתאים ללבות דקל במרק
תכיני מזה סלט קר יותר טוב
תספרי לניק הנכבד @יואל ארלנגר - קקטוספטריות משימורים הולכים מעולההה במרק גריסים.
באתי להמליץ על הסלט הזה,@אוריגמי אנחנו מכינים סלט חסה, בצל סגול, ערמונים ולבבות דקל.
גם נייר סופג או קרטון יכול ללכת מעולה, הוא סופג את הטעמים מהמרק, ולא נותן כמעט שום טעם לוואי.פטריות משימורים הולכים מעולההה במרק גריסים.
אגב זה מבוסס על ניסוי אמיתי שנעשה, הכינו קרפצ'יו מנייר סופג, והוא יצא טעים למדי, בהסתמך על תיבול בלבד.גם נייר סופג או קרטון יכול ללכת מעולה, הוא סופג את הטעמים מהמרק, ולא נותן כמעט שום טעם לוואי.
מזכיר לי שגיסי תמיד אמר שהוא לא סובל פטריות וזהו. ולא ניסה לטעוםגם נייר סופג או קרטון יכול ללכת מעולה, הוא סופג את הטעמים מהמרק, ולא נותן כמעט שום טעם לוואי.
זה מה שקורה בפטריות משימורים.
פטריה היא סוג של ספוג, שעשיר בחומרי טעם.
הבעיה היא שכשהספוג הזה סופג הרבה מים, הוא נהפך להיות צמיגי יחסית, והטעם שלו מיטשטש והולך.
ובעם אנחנו מכניסים למרק ספוגים חסרי טעם כמעט, שמקבלים בחדווה את הטעם של המרק, אבל כמעט ולא תורמים שום חומרי טעם, כי הם איבדו אותם במהלך השימור הארוך.
הפיתרון בדרך כלל הוא לחזק אותם בעזרת אבקת פטריות (או אבקת מרק פטריות) כדי להחזיר את הטעמים שאבדו.
אבל המובחר הוא להשתמש בפטריות טריות, שנותנות את הטעם בעדינות, ושומרות באופן יחסי על המרקם שלהן, שדומה פחות לסוכריית ג'לי צמיגית כמו הפטריות המשומרות, ויותר בעלות מרקם בשרי עדין.
אני פשוט לא רואה ולא טועם שום טעם לפתוח קופסת שימורים במאמץ כל כך גדול (יחסית לתועלת), בשביל לקבל אפקט כל כך חלש.
מסכימה!גם נייר סופג או קרטון יכול ללכת מעולה, הוא סופג את הטעמים מהמרק, ולא נותן כמעט שום טעם לוואי.
הבעיה היא שכשהספוג הזה סופג הרבה מים, הוא נהפך להיות צמיגי יחסית, והטעם שלו מיטשטש והולך.
ובעם אנחנו מכניסים למרק ספוגים חסרי טעם כמעט, שמקבלים בחדווה את הטעם של המרק, אבל כמעט ולא תורמים שום חומרי טעם, כי הם איבדו אותם במהלך השימור הארוך.
הפיתרון בדרך כלל הוא לחזק אותם בעזרת אבקת פטריות (או אבקת מרק פטריות) כדי להחזיר את הטעמים שאבדו.
אבל המובחר הוא להשתמש בפטריות טריות, שנותנות את הטעם בעדינות, ושומרות באופן יחסי על המרקם שלהן, שדומה פחות לסוכריית ג'לי צמיגית כמו הפטריות המשומרות, ויותר בעלות מרקם בשרי עדין.
אני פשוט לא רואה ולא טועם שום טעם לפתוח קופסת שימורים במאמץ כל כך גדול (יחסית לתועלת), בשביל לקבל אפקט כל כך חלש.
א"א להתווכח עם אנשים שאוהבים את המרקםגם נייר סופג או קרטון יכול ללכת מעולה, הוא סופג את הטעמים מהמרק, ולא נותן כמעט שום טעם לוואי.
יש מתכון זמין לרוטב?@אוריגמי אנחנו מכינים סלט חסה, בצל סגול, ערמונים ולבבות דקל.
טעים מאד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: