יש ליד שם המשתמש שלך הכרטיס האישישלחתי למוסר הודעה דרך האתר, איפה אני רואה את התגובה שלו?
תשלחו באישי נשמח לעזוראשמח למי שיכול לעזור לי
למי יש ניק פעיל באגורה שיכול לעזור לי לראות פרטים?
תעלה למסירה כוס חד פעמית...אשמח למי שיכול לעזור לי
תגידו לי מה אתם רוצים ואניי יסדר לכם את זה בעז''האשמח למי שיכול לעזור לי
צריך לפנות לחברת טלפון שיפתחו לכם את האפשרות לחייג ל 1900התקשרתי למספר של אגורה עם גישה ל 1900 ויש הודעה שהשירות לא זמין אז איך אפשר לתקשר איתם
מטלפון נייח זה אפשריהתקשרתי למספר של אגורה עם גישה ל 1900 ויש הודעה שהשירות לא זמין אז איך אפשר לתקשר איתם
זה עולה הרבה כסף, ולכן זה חסום בחברות התקשורת, כאמור אל א אם כן תבקשו.התקשרתי למספר של אגורה עם גישה ל 1900 ויש הודעה שהשירות לא זמין אז איך אפשר לתקשר איתם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: