את זוכרת תוך כמה זמן זה עבר בערך?מנסיון אישי אלו פרופוליס של פוראוור 4 פעמים ביום נקודתי על היבלות
אפשר להתייעץ איתי בעניין
תודה!!המשחה היא מממש עוזרת נקודתית
המשקה באופן כללי מנקה את הגוף מבפנים -כשילוב יכול להיות מצוין,
אבל לא הייתי לוקחת אותו לבד למקרה הספציפי הזה של היבלות
קודם כל את המשחה
אני אומרת לך מנסיון אישי
בערך תוך חודש עבר לחלוטין
אחרי יותר מחצי שנה שרק גדלו וגדלו
אני גם אשמח לשמועבלת"ק
האם העצות הנ"ל יעזרו גם ליבלת גדולה בגוון חום? מישהו התנסה עם זה?
זה מזעזע!! אל תנסו לעולם! אכלתי את הנזקים במשך המון זמן מהעצה ה'גאונית' הזו.אני שמעתי שאפשר למרוח את החלב שיוצא שקוטפים תאנה מהעץ ניסיתי פעם וזה עזר
למה?זה מזעזע!! אל תנסו לעולם! אכלתי את הנזקים במשך המון זמן מהעצה ה'גאונית' הזו.
כל העור בגב היד נאכל והבשר התגלה, בהמשך הוא הזדהם, ולקינוח נשארה שם צלקת מפוארת....למה?
איזה נזקים?
מקפיצה
גם אני אשמח לדעת
אני כבר לא יודעת מה לעשות ....
כנ"ל
האמת כן מעודד אותי שאנחנו לא היחידיםאתם לא לבד,
גם אני באותה בעיה...
אם זה מעודד
מקפיצהכתבו כאן בעבר על טיפול בבית חולים
אשמח לקבל פרטים
ומבאיזה אופן מקבלים הפניה לטיפול כזה
תודה
@אוםסתם רופא מעצבן.
והרבה רופאי עור כך, ומנסיון עם כמה ילדים זה סתם סבל של שנים עד שזה יורד, ומפריע לילד גם חברתית, (לא לדבר על גננות שזה דוחה אותם..) ולדעתי גם לא הוגן להשאיר את זה זה מדביק אחר כך כיתות שלמות.
צריך להתעקש עם הרופא שיסיר את היבלות בכפית.
יש להם כפית סטרילית ייעודית לזה ומשום מה הם מתעצלים לעשות את זה אם לא דורשים (אולי אין לכל רופא עור בקופה את ההכשרה המתאימה).
אם הרופא מתעקש שהוא לא יודע או לא מומלץ וכו' או בגילאים קטנים ממש לבקש ממנו הפניה למרפאת חוץ של בי"ח (שניידר/תל השומר וכו')
ההסרה לוקחת שניות ספורות, ואחרי כמה ימים הכל מחלים אפילו ללא צלקות
חבל לסבול שנתיים
אם יש הרבה יבלות הם מורחים משחת אילחוש (אמלה/פרילידן) בשכבה עבה ומורידים אחרי שעה, הילד לא מרגיש כלום!
בהצלחה!
מהנסיון שלי, לא השאיר כלום. ולא עשו מדוייק בכלל, חלק נחתכו חלקית ואחרי כמה ימים התייבשו ונפלו ולמרות זאת לא נשאר סימן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: