איך מתחילים לעבוד בתלת מימד?

יניב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
אוטומציה עסקית
שלום לכולם!!!
מטרידה אותי כבר הרבה זמן השאלה איך מתחילים לעבוד בתלת מימד והכוונה שלי היא איך מתפרנסים מזה?

לצערי כרגע אני עובד משמרות באופן שלא משאיר לי כמעט זמן לעניינים אחרים והייתי מאד רוצה לצאת מהמעגל הזה ולהתפרנס ממה שאני באמת אוהב לעשות.

הייתי רוצה/מבקש מכל מי שכן מתפרנס מהתחום שישתף קצת על איך עושים את זה? איך מתחילים? כמה צריך להשקיע בהתחלה? וכו' וכו'...

אם אפשר לכתוב "מדריך למתחיל" אז עוד יותר טוב... לשתף סיפורים, חוויות, טיפים קטנים, מחירים וכד' :rolleyes:

כל מי שיכול לעזור (וזה לא רק לי מן הסתם), יתקבל בברכה!!!

תזכו למצוות ולפרנסה טובה אמן! :D (אם אפשר לנעוץ ואולי אפילו לכתוב בצורה יותר טובה הנה מה טוב)

ישראל פרדס

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
קודם מתחילים להעלות עבודות לפורום, כן! זה עוזר, אין לכם מושג כמה אנשים שצריכים תלת מימד בציבור החרדי בודקים קודם את הפורום, לא אחד ולא שתים מהפרוייקטים שלי הגיעו אלי דרך הפורום, כך אני התחלתי וזה התגלגל מפה לאוזן ואחד הביא את השני אבל הס'פתח היה פה בפורום, זה מה שאני יכול לכתוב כעת מקוצר זמן ובע"ה אכתוב עוד.

יניב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
אוטומציה עסקית
נכתב ע"י ip6;657661:
קודם מתחילים להעלות עבודות לפורום, כן! זה עוזר, אין לכם מושג כמה אנשים שצריכים תלת מימד בציבור החרדי בודקים קודם את הפורום, לא אחד ולא שתים מהפרוייקטים שלי הגיעו אלי דרך הפורום, כך אני התחלתי וזה התגלגל מפה לאוזן ואחד הביא את השני אבל הס'פתח היה פה בפורום, זה מה שאני יכול לכתוב כעת מקוצר זמן ובע"ה אכתוב עוד.

זה נכון, גם לי מגיעים לפעמים הצעות מהפורום ברוך ה' אבל אני מדבר על ממש הסבת מקצוע: לרכוש מחשב חזק, פינוי זמן לעבודה רצינית וכו' אחרת אני נאלץ להמשיך לעבוד במשמרות ואז אין זמן לכלום...

בכל אופן תודה רבה על השיתוף ושיהיה בהצלחה לכולם!!!! :)

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
1. תעלה יותר עבודות לפורום
2. תיקח לך מזכיר/ה שינהל לך את העניינים מול הלקוח (אבל זה שלב ב' כבר)
3. תכתוב יותר בבלוג ולא בכיוון של הדרכה למשתמש המתחיל אלא יותר בכיוון של "אתם כבר מכירים את התוכנה תראו עוד איזה דברים מגניבים אפשר לעשות איתה" (מה שנקרא הדרכות למשתמש המתקדם)
4. לשלוח עבודות למשרדי פרסום ולהציע את עצמך (מייל יכול להספיק והוא לא דורש הרבה טרחה)

GolanArt

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
קח טיפ קטן ממני: תהיה תותח, לך עד הקצה לפני שאתה מוציא את הראש!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה