עזרה איך משיגים תור לחידוש דרכון אמריקאי??

-אני-

משתמש צעיר
כבר כמה חודשים שאין אופציה כזו,
כנראה בגלל הקורונה
ואנחנו צריכים לחדש דרכון שפג תוקפו
מישהו יודע מה עושים?

א.ש!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
באתר של שגרירות ארה"ב נראה שאפשר לא?

אייקוד

משתמש פעיל

0527139081
מיילa0527139081 שטרודל גימייל
קישור לטופס הרשמה https://forms.gle/iujDPzzMCxtz9C7N7

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

echadmishishim

משתמש מקצוען
אני עשיתי גם בירור והזמנתי תור דרך אחד שהמון המליצו פה עליו
0548494405
זה עלה לי פחות מ160 דולר והיה לי תור תוך יומיים

anotherית

משתמש סופר מקצוען
כרגע יש אפשרות כניסה לארצות הברית גם עם דרכונים פגי תוקף בגלל בעיות בכל העולם בחידוש דרכונים. (אם כי זו אפשרות שתקפה רק פעם אחת לכל אדם וגם אם התוקף פג ב2020 והלאה).

bayit

משתמש פעיל
עריכה תורנית
אפשר לחדש דרכון דרך הדואר - לא צריך להגיע לשגרירות. יש פרטים באתר שלהם.

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
כרגע יש אפשרות כניסה לארצות הברית גם עם דרכונים פגי תוקף בגלל בעיות בכל העולם בחידוש דרכונים. (אם כי זו אפשרות שתקפה רק פעם אחת לכל אדם וגם אם התוקף פג ב2020 והלאה).
יש לזה הרבה מגבלות, ושאלה גדולה אם אפשר גם לחזור כך לארץ
אפשר לחדש דרכון דרך הדואר - לא צריך להגיע לשגרירות. יש פרטים באתר שלהם.
גם לזה יש הרבה מגבלות- זה צריך להיות דרכון שהיה תקף 10 שנים ולא 5, ועוד.
כבר כמה חודשים שאין אופציה כזו,
כנראה בגלל הקורונה
ואנחנו צריכים לחדש דרכון שפג תוקפו
מישהו יודע מה עושים?
דווקא בחודשים האחרונים התחילו ליפתח הרבה תורים. פשוט צריך לחפש כל הזמן באתר שלהם.
כדי לקבל עדכון מתי נפתחים תורים אפשר להתחבר לקבוצת גוגל שמעדכנת
בד"כ פותחים בצרורות, אז אם נפתח אחד מיד צריך לשבת על המחשב ולנסות לתפוס.
Have you been trying to get an appointment at the US embassy to no avail?
Join these google groups to receive a notification when appointments become available.

Google group for passport renewals: https://groups.google.com/g/passportnotifications

Google group for first time passports and social security for babies born to US citizens: https://groups.google.com/g/crbanotifications

When you click to join you will receive a message that you don't have permission to access the content, but it will have a link to join the group right under that message. Just click join and it will add you to the group to receive notifications.

The groups don't have any content or posting via the web, you will just get email notifications, so no need to go back to the groups page, except to leave the group.
אם לא מצליחים לבד וצריך דחוף, אפשר לעשות אצל מאכרים בתשלום- כמו זה:
אני עשיתי גם בירור והזמנתי תור דרך אחד שהמון המליצו פה עליו
0548494405
זה עלה לי פחות מ160 דולר והיה לי תור תוך יומיים

ללוששששש

משתמש חדש
מי יודע מתי משתחררים תורים?
הקבוצות גוגל ששלחו כאן שמעדכנות, נראה שלא פעילות..

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מי יודע מתי משתחררים תורים?
הקבוצות גוגל ששלחו כאן שמעדכנות, נראה שלא פעילות..
כל יום רביעי בין 3-4 בצהריים.
ביום הרביעי האחרון של כל חודש לועזי נפתחים הכי הרבה תורים

ללוששששש

משתמש חדש
ביום רביעי האחרון לחודש מתעדכנים תורים לזמן קרוב, או שפותחים עוד חודש רחוק שעד עכשיו לא היו בו תורים?

דוד גרסון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
על סמך מה המידע הזה, תודה.

חזק!!!

משתמש חדש
זה הלשון שלהם באתר https://il.usembassy.gov/he/u-s-citizen-services-he/passport-services/
אזרחים אמריקאים יכולים לקבל את אותם שירותי דרכון ותעודות לידה מחוץ לארה"ב בשגרירות ירושלים ובסניף השגרירות בתל אביב, ללא קשר למקום מגוריהם. אנו ממליצים לכם לבדוק את לוחות השנה של שתי המחלקות בעת קביעת המועד לראיון. אנו פותחים תורים נוספים כל יום רביעי בין 15:00-16:00. מועדים אחרים עשויים להיפתח כאשר ישנם ביטולים. שימו לב כי קביעת תור כפול לירושלים ולתל אביב יביא לביטול של שני התורים.

איש גם זו

משתמש רשום
מנוי פרימיום
אני צריך לחדש דרכון אמריקאי. למישהו יש נסיון איך מחדשים ללא הגעה לשגרירות, והאם זה נכון, מה ששמעתי שלא חייבים להשתמש בשירותי הדואר, אלא אפשר להניח בתיבה מחוץ לשגרירות, וכן התשלום יכול להתבצע באונליין, ולא רק בצ'ק בנקאי. אשמח לדעת...

שירותי ESTA לארה"ב

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
בן כמה אתה?

שירותי ESTA לארה"ב

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
ממלאים טפסים ושולחים בדואר או מביאים לשגרירות בירושלים או בתל אביב, וכן, אפשר לשלם אונליין, מנסה להשיג לך את הלינק.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה