שלומי ברגר
משתמש פעיל
לא ממליץ על "עופי מפה" הכל דביק ומגעיל (בסוכות לא ידענו איך לשים את הקרשים מרוב שהכל היה דביק)
אבל אשמח גם לדעת על פתרון ליונים כי זה נורא ואיום
פתרון (ה)סופילא ממליץ על "עופי מפה" הכל דביק ומגעיל (בסוכות לא ידענו איך לשים את הקרשים מרוב שהכל היה דביק)
כי הן מחליקות?לא מזמן קראתי עיצה -לשפוך מים עם סבון (כלים) במקום שהן נוהגות לעמוד וזה מרתיע אותם.
זה הדבר היחיד שעזר אצלינו(וגם יחסית הכי אסטטי)
רק שצריך לעשות את זה בעקביות כל יום - עד שהן שוכחות מהמקום הזה....
עכשיו מובן לי איך כל היונים ביום בהיר הגיעו לחלוני.ואתה תהיה החברא קדישא?!
עדיף לך משהו שישאיר אותם בעולם הזה, רק לא אצלך.
נראה לי האופציה היחידה זה לא לתלות כביסה במרפסת...אני ממש סבלתי הן קיננו לי מעל המנוע של המזגן
יום אחד נשבר לי (באו מיים עד נפש...) תליתי דיסקים אבל בעיקר מה שעזר זה שרבתי איתן כמה פעמים ביום יצאתי למרפסת לסלק אותם ע"י דפיקות חזקות על המנוע (די בחמת זעם ...) בלי להתיא שיום אחרי יום ולמרבה ההפתעה של שאר בני הבית הם פשוט הפסיקו ליהיות שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו אני מתמודדת בפינה אחרת עם יונים שמקננות 2 קומות מעלי גם על מנוע מזגן שאין דרך להגיע אליו- אשמח אם יש לכם רעיונות בשבילי
אני חושב שזה בקטגוריה של פיקוח נפש.סליחה על הקרציות,
אבל מהו הפשט של באו מים עד נפש?
איך מים יכולים להגיע עד לנפש- שהיא בכלל משהו רוחני?
אשמח להבין...
אנחנו גרים בקומה אחרונה וסלבנו מלכלוך של יונים ברמה מטורפתת שלא הייתי מעיזה לפתוח את הוילונות כדי לא לראות מה יש שם, כל פעם שניקינו כמה ימים אח"כ כבר לא ראו זכר בפסח האחרון משהו הציע לנו לשים עורבים מפלסטיק, ומאז החלונות מבריקים!! שמנו בכמה נקודות וממש ממש עזר ב"הבאו מים עד נפש
כפשוטו.
רלוונטי לעטלפים לא ליוניםיש מכשיר חשמלי שמשמיע קול שהאוזן האנושית לא שומעת וזה מרחיק אותן, לא ניסיתי את זה.
לא ממליץ על "עופי מפה" הכל דביק ומגעיל (בסוכות לא ידענו איך לשים את הקרשים מרוב שהכל היה דביק)
שאלה:החומר עופי יונה
לא מומלץ בכלל
הוא גורם יותר נזק מתועלת
מדביק הכל - כולל את הנוצות של היונה וכל הלכלוך נשאר
אז מה הרווחנו?
אם באמת המצב הוא שבאו מים עד נפש ומוכנים להשקיע כסףהרחקת יונים אלקטרונית
באו מים עד נפשברור ידוע,
אבל מה הקשר כפשוטו?
אין שום פשט לביטוי הזה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: