הם מודדים שם משקל?נראה לי שכן...
בפעם אחת שתרמתי, פסלו מישהי במשקל לא מתאים...
המידע הרשמי:
כל אדם בריא, מגיל 17 ועד גיל 65, במשקל 50 ק''ג ומעלה יכול לתרום מנת דם, ללא כל חשש לבריאותו. בגיל 17-18 נדרש אישור הורים או אפוטרופוס חוקי לכל תורם.
אם בנאדם נראה 'חשוד' אז כן, בהחלטהם מודדים שם משקל?
מסתפקים בלשאול את הבן אדםאם בנאדם נראה 'חשוד' אז כן, בהחלט
קשה לי להאמין שיש לתרומת דם השפעה אף לאחר חודש...פעם שמעתי על כלה שתרמה חודש לפני החתונה והגוף שלה לקח את זה קשה...
בחתונה היא בקושי הצליחה לרקוד והייתה חלשה מאד!
בזמנו זה הלחיץ אותי, אז עכשיו אני כבר חושבת אחרת אחרי התגובות כאן...
אולי זה היה שבועיים.קשה לי להאמין שיש לתרומת דם השפעה אף לאחר חודש...
עדיין נשמע מוזר.אולי זה היה שבועיים.
אני שמעתי את זה מכלי עשירי בערך.
זה גם היה פעם ראשונה בחייה אז אולי הגוף חטף טראומה יותר מהרגיל?
אין לי מושג.
נפח הדם מתמלא תוך כמה שעות, אבל הריכוז שלא מושג רק אחרי 3 ימים.הגוף מייצר את הדם מחדש תוך שלושה ימים!
האמת שהם אמרו לי להמנע מפעילות גופנית אחר התרומה ובחרתי להתעלם כי הרגשתי בסדר. (לא לוקחת אחריות על אחרים.)נפח הדם מתמלא תוך כמה שעות, אבל הריכוז שלא מושג רק אחרי 3 ימים.
למעשה, ביום התרומה, פעילות מאומצת מאוד כמו ריקוד בחתונה או שחיה, עלול לגרום לנשימות מואצות יותר מאשר בלי התרומה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: