GRN
משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
•
עיצוב ואדריכלות פנים
מתכננת להקפיא כמויות גדולות של אוכל מוכן, שיצא מיד לחימום והגשה לסעודה רבת משתתפים
בעיקרון אני לא משתמשת בחד פעמי בכלל,
חושבת שהפעם כדאי לחרוג מהכלל
(או אולי עדיף לקנות תבניות פיירקס עם מכסה?)
אשמח לעזרתכן איך לעשות את זה:
פרוסות בקר ברוטב עגבניות
כרעיים אחרי אפיה ראשונית
אצבעות אסאדו (לא יודעת עדיין איך להכין, אשמח להמלצות)
קציצות בשר
מאפה מבצק שקם ממולא במנגולד
חזה מוקפץ (מתלבטת אם בכלל להקפיא)
קעריות בצק פילו
מוסקה בשרית
תודה!
בעיקרון אני לא משתמשת בחד פעמי בכלל,
חושבת שהפעם כדאי לחרוג מהכלל
(או אולי עדיף לקנות תבניות פיירקס עם מכסה?)
אשמח לעזרתכן איך לעשות את זה:
פרוסות בקר ברוטב עגבניות
כרעיים אחרי אפיה ראשונית
אצבעות אסאדו (לא יודעת עדיין איך להכין, אשמח להמלצות)
קציצות בשר
מאפה מבצק שקם ממולא במנגולד
חזה מוקפץ (מתלבטת אם בכלל להקפיא)
קעריות בצק פילו
מוסקה בשרית
תודה!
נערך לאחרונה ב: