ירושלמי במבטא
משתמש פעיל
קניתי לילדים שלי כובע של קוסם אבל הבעיה היא שהקוטר מאד גדול עליהם איך אני יכולה להקטין את הקוטר שהכובע ישב להם טוב ונח על הראש?
אני לקחתי רצועת ספוגקניתי לילדים שלי כובע של קוסם אבל הבעיה היא שהקוטר מאד גדול עליהם איך אני יכולה להקטין את הקוטר שהכובע ישב להם טוב ונח על הראש?
איפה קנית את הספוג? סובבת אותו מסביב להיקף?אני לקחתי רצועת ספוג (צהוב כזה, בעובי של 2 ס"מ בערך)
צבעתי בספריי שחור.
והדבקתי בתוך הכובע.
זה הקטין את היקף, וגם הספוג עזר לזה לא להחליק.
צירפתי תמונה.איפה קנית את הספוג? סובבת אותו מסביב להיקף?
ברוב חנויות כובעי הגברים תוכלי לקבל את הספוג בחינם. הוא משמש להגן על הכובע בחנות.איפה קנית את הספוג?
אני צריכה ל-5 כובעיםצירפתי תמונה.
זה ספוג שקניתי בחנות מזרונים (זה עולה בערך 50 שקל)
אבל צריך רצועה קטנה.
אם אתם רוצים, יש לי, אני יכולה לתת לכם חתיכה.
וואלה, רעיון.ברוב חנויות כובעי הגברים תוכלי לקבל את הספוג בחינם. הוא משמש להגן על הכובע בחנות.
לפני מס' שנים ביקשתי מחנות מזרונים שאריות ספוגיםצירפתי תמונה.
זה ספוג שקניתי בחנות מזרונים (זה עולה בערך 50 שקל)
אבל צריך רצועה קטנה.
אם אתם רוצים, יש לי, אני יכולה לתת לכם חתיכה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: