אברהם לביא
משתמש חדש
אני מעוניין לכתוב באשכול על הבחירות בארה''ב לדעתי יש לי הרבה מה לתרום וכתוב לי שאין לי מספיק הרשאות כדי להגיב בפורום זה מישהו יודע מה זה אומר? איך מקבלים הרשאות?
זה לא כולל הודעות באא"ר.יכול להיות שרק 2? זכור לי הרבה יותר
זכור לי הרבה יותר
???כי לא הרבה כתבתי פה בעבר
אז איפה כן?זה לא כולל הודעות באא"ר.
אם יש לך פרשנות מיוחדת על המצב אתה מוזמן לכתוב מאמראני מעוניין לכתוב באשכול על הבחירות בארה''ב לדעתי יש לי הרבה מה לתרום וכתוב לי שאין לי מספיק הרשאות כדי להגיב בפורום זה מישהו יודע מה זה אומר? איך מקבלים הרשאות?
פה כתוב לך את הכל.ניהול - חדשות ועדכונים • חוקי הפורום • קבלת הרשאה
רוצים להגיב בפורום? חובה לחתום על הטופס המצורף כדי לקבל הרשאות בפורום. פורום חדשות ועדכונים: בשעה טובה פתחנו פורום חדש "חדשות ועדכונים" בכדי לאפשר לאלפי המשתמשים היקרים לעדכן ולהתעדכן בכל מה שנחוץ, ללא צורך לרעות (לראות) בשדות זרים. וכמובן, עם הפיקוח המחמיר והמיוחד של צוות פרוג! כללי וחוקי...www.prog.co.il
@פרוגמטי לא דיברתי על פרשנויות אישיות דיברתי על עדכונים ועל ניתוחי מגמות בנספח בחירות אבל אני לא מצליח להגיש בקשה לקבל הרשאה יש באפשרותך לעזור?אם יש לך פרשנות מיוחדת על המצב אתה מוזמן לכתוב מאמר
פורום חדו''ע נועד לחדשות ועדכונים בלבד.
יש נספחים מסויימים בשביל הרחבות נחוצות לחדשות אבל לא כבמה לפרשנות אישית.
פה כתוב לך את הכל.
הודעות באא''ר לא נספרות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: