תגידו, לאחרונה הרחבנו את ביתינו בס"ד, אך למרבה ההפתעה כל חלקי הברזל בבניה החדשה [כולל מחסן מפוליפח] מחושמלים בחשמל סטטי...
והפתרון?!
והפתרון?!
חשמל סטטי? כל פעם שנוגעים? אולי זה חשמל אמיתי?תגידו, לאחרונה הרחבנו את ביתינו בס"ד, אך למרבה ההפתעה כל חלקי הברזל בבניה החדשה [כולל מחסן מפוליפח] מחושמלים בחשמל סטטי...
והפתרון?!
כמובן ביום בלבד, ומדובר במבנים נפרדים לגמרי, זה ודאי חשמל סטטי!חשמל סטטי? כל פעם שנוגעים? אולי זה חשמל אמיתי?
תגידו, לאחרונה הרחבנו את ביתינו בס"ד, אך למרבה ההפתעה כל חלקי הברזל בבניה החדשה [כולל מחסן מפוליפח] מחושמלים בחשמל סטטי...
והפתרון?!
אם מישו יכול להעתיק לי את המלל כי אני חסום (חדר מחשבים)גם אתם חוויתם חשמל סטטי לאחרונה? הנה ההסבר וטיפים למניעה
מזג האוויר השבוע גרם לתופעת החשמל הסטטי להתגבר. איך נוצר הזרם החשמלי הזה, שמבהיל אותנו בכל פעם מחדש?...www.hidabroot.org
מי שלא 'חטף' השבוע זרם של חשמל סטטי – שיקום. מזג האוויר השבוע גרם לתופעה להתגבר. כמעט בכל מגע עם ידיות, שיער, חיבוק של ילד ופתיחת מקרר גרמה לתחושת ה'זץ' המוכרת. אז איך נוצר הזרם החשמלי הזה, שמבהיל אותנו בכל פעם מחדש?אם מישו יכול להעתיק לי את המלל כי אני חסום (חדר מחשבים)
אין לי כח לקום.מי שלא 'חטף' השבוע זרם של חשמל סטטי – שיקום
זו כתבה מ2016אין לי כח לקום.
אבל לא נתקלתי השבוע.
ח"ו, זו לא התחשמלות בחשמל רגיל! זה חשמל סטטימניסיון - חשמלאי מקצועי
במבנים מסוג פוליפח מספיק שהחשמל שעובר שם לא מונח בצורה בצנרת תקנית וסגורה, והכל מעביר זרמים.
גם לנו בעבר היה כזה דבר, לא מזג אוויר ולא נעליים, הבאנו חשמלאי מקצועי, וגילה כי בבניה הערבי שבנה העביר את הצנרת באופן לא תקני, מה שגרם לזרם פתוח בפוליפח.
גם אצלנו זה היה הרגשה של חשמל סטטי...ח"ו, זו לא התחשמלות בחשמל רגיל! זה חשמל סטטי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: