אני צריכה חדר ל3 בנים קטנים ומהממים( 4-7 ) עם בעיות קשות בוויסות החושי קש''ר ועוד כמה מתנות...
הם צריכים חדר מרגיע ורך. בלי עומס של גירויים.
שיצליחו להירגע ולהירדם בקלות.
כרגע יש בחדר מיטת קומותים לבנה עם מיטת חבר וארון קיר 3 דלתות בצבע עץ טבעי. המגירות בצבעים כתום וצהוב דבש בתחתית הארון.
המשחקים שלהם לא בחדר.
הספרים גם לא כי זה מפריע להם לישון.
כיום הם הופכים את החדר כל הזמן.
חצי ארון בגדים בחוץ. על הרצפה מתגלגלים עיתונים וספרים ושאריות משחקים שסחבו לחדר...
הופכים את המזרנים על הרצפה עם כל המצעים והבגדים שפיזרו ומתגלגלים בפנים...
העיצוב של החדר צריך לתת להם אפשרות לשמור על הסדר בקלות ובלי מאמץ.
סתם דוגמא שחשבתי לבצע- לתלות להם סלסלות על הקיר בשביל הבגדים שאני מכינה להם לבוקר וכשמתלבשים הם מניחים שם את הפיג'מות.
(היה לי רעיון מופרע ואני לא בטוחה אם זה ישים.
חשבתי להעביר את המיטה לחדר השני ובגלל שהם כל כך אוהבים להתכרבל ולהתגלגל על הרצפה במקום להפוך את המיטות והמזרנים כל הזמן לבנות להם מיטה על הרצפה.
לבנות כמן בסיס ענק של קרשים ומעל לפרוס להם מזרנים. בשבועיים האחרונים הם ישנים על מזרנים בחדר השני ומשמעותית ישנים יותר טוב. משהו בביחד הזה על הרצפה עושה להם טוב)
אשמח מכם לרעיון, לפלטת צבעים מומלצת ולמוצרים מומלצים וזולים שיכולים להפוך את החדר למקום נעים ומרגיע.
הם צריכים חדר מרגיע ורך. בלי עומס של גירויים.
שיצליחו להירגע ולהירדם בקלות.
כרגע יש בחדר מיטת קומותים לבנה עם מיטת חבר וארון קיר 3 דלתות בצבע עץ טבעי. המגירות בצבעים כתום וצהוב דבש בתחתית הארון.
המשחקים שלהם לא בחדר.
הספרים גם לא כי זה מפריע להם לישון.
כיום הם הופכים את החדר כל הזמן.
חצי ארון בגדים בחוץ. על הרצפה מתגלגלים עיתונים וספרים ושאריות משחקים שסחבו לחדר...
הופכים את המזרנים על הרצפה עם כל המצעים והבגדים שפיזרו ומתגלגלים בפנים...
העיצוב של החדר צריך לתת להם אפשרות לשמור על הסדר בקלות ובלי מאמץ.
סתם דוגמא שחשבתי לבצע- לתלות להם סלסלות על הקיר בשביל הבגדים שאני מכינה להם לבוקר וכשמתלבשים הם מניחים שם את הפיג'מות.
(היה לי רעיון מופרע ואני לא בטוחה אם זה ישים.
חשבתי להעביר את המיטה לחדר השני ובגלל שהם כל כך אוהבים להתכרבל ולהתגלגל על הרצפה במקום להפוך את המיטות והמזרנים כל הזמן לבנות להם מיטה על הרצפה.
לבנות כמן בסיס ענק של קרשים ומעל לפרוס להם מזרנים. בשבועיים האחרונים הם ישנים על מזרנים בחדר השני ומשמעותית ישנים יותר טוב. משהו בביחד הזה על הרצפה עושה להם טוב)
אשמח מכם לרעיון, לפלטת צבעים מומלצת ולמוצרים מומלצים וזולים שיכולים להפוך את החדר למקום נעים ומרגיע.