וואו!הבעיה שהגילאים שלהם קצת מאתגרים
אחד בן שנתיים וחצי שוב ברמות ודורש תעסוקה 24.7 והשני בן חודש
כך שלא יכולים להסיק אחד את השני ומה שמתאים לגדול לא יתאים לאח שלו
זה באמת רעיון אני ינסה לחשוב על מישהי תודה!!!!!!! בכל אופן אשמח לעוד רעיונות אם לא יהיה רלוונטיוואו!
את ממש יולדת
יש לך איזה שכנה עם ילדים להעביר אתה ביחד חלק מהזמן?
זה מה שאני מתכננת לעשות
הקטן לא רלוונטי לתעסוקה. פשוט תפילות שיהיה רגוע.הבעיה שהגילאים שלהם קצת מאתגרים
אחד בן שנתיים וחצי שוב ברמות ודורש תעסוקה 24.7 והשני בן חודש
כך שלא יכולים להעסיק אחד את השני ומה שמתאים לגדול לא יתאים לאח שלו
רק אצלינו מכינים צונט לילדים?1. לדאוג להם לאוכל- מנסיון כך הם הרבה יותר רגועים, ולא ממתקים שיהיה לך מראש פיתה עם שוקולד , לבן, גרבר,וכ'
2. לדאוג לו לתעסוקה משחקים , ספרים, אני גם מביאה לה לעשות בלאגן בארונות (יש לי 2 בנות2.5 ושנה וחצי- הם מסדרות את הקפסואת ואת הח"פ,.
3.
לספר להם סיפור ולהיות איתם, יהיה לנו יותר קל אם נהיה איתם מאשר שהם יפריעו לנו, לשבת איתם ל הרצפה, ולבנות מגנטים יותר קל מאשר שהם יבכו,
זה התפקיד שלנו ביום הזה
ושנזכה להרבה כח וסבלנות.
גם אצלנורק אצלינו מכינים צונט לילדים?
מגיע להם אוכל חם בצהריים...
אצלינו מכינים עוף עם פרוסת חלהרק אצלינו מכינים צונט לילדים?
מגיע להם אוכל חם בצהריים...
איפה זה?יש גם מקומות כאלה:
לאור לקחי העבר נשוב ונדגיש: *ילדים לא מסתובבים כלל במסדרונות ושטח בית הספר!* הדבר גרם לבית הספר נזקים קשים יקרים ומיותרים, שאינם מועילים בלשון המעטה להמשך הפעילות שלנו במקום.
לטובת הילדים שאינם מתפללים ישנו *חדר משחקים מאובזר וממוזג בקומת הכניסה* (ספריה) נבקש את אחריות והירתמות ההורים לנושא
במוצאי היום לאחר קידוש לבנה תתקיים הבדלה בבית הכנסת - כיבוד קל ושתיה קרה/חמה לטובת כלל הציבור.
בברכת גמר חתימה טובה
ושיתקבלו תפילותינו לרצון
בארץ הקודש..המקום מלא ולא מקבל משפחות חדשות..הבאתי רק בשביל להראות שעם קצת מחשבה על האחרות לכל דבר יש פתרון. בראש השנה בחדר המשחקים הנ''ל היו בנות ששמרו על הקטנים ןאפשרו לאמהות תפילה שקטה רגועה.איפה זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: