דרוש מתכון איך מכינים עיסה של קוגל בחמישי בלי שישחיר ?

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
להקפיא לפני האפיה
 

mentos

משתמש פעיל
מניסיון
הכי מומלץ לאפות החמישי
ואז בשישי להכניס לתנור לשעה ואז הקוגל מתחמם ומקבל את הקריספיות בחזרה
יוצא מושלם!!!
 

מחשבון מדעי

משתמש צעיר
אני גם לא הייתי משאירה את זה לילה שלם ללא אפיה.
לדעתי יפגע בטעם.
אני מכינה ביום שישי כי אוהבת טרי, אבל אם אין לך אפשרות תאפי בחמישי ותחממי בשישי.
 
אפשר לעשות קוגל אוברנייט, מכניסים בחמישי בלילה לתנור, אופים שעה על חום גבוה, ברגע שמקבל קרום מכסים בנייר כסף, ואופים כל הלילה בחום נמוך , 120 מעלות, עד הבוקר.
אין קוגל כזה!!! בהבטחה!!!
לחובבי הז'אנר...
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
יש 2 אופציות מהניסיון שלי
1 - לקלף תפו"א לשים במקרר, וביום שישי להכין.
2 - להכין את כל הקוגל בחמישי, לאפות שעה על 150 מעלות, ביום שישי שעה נוספת, ואז זה מקבל את הפריכות.
בהצלחה
 

צפר | דעה

משתמש רשום
אכן, מפתיע ביותר!
אבל אם מכניסים את הקוגל ישר למקפיא לפני האפיה זה לא משחיר!
לא משחיר זה ברור
אבל מאבד מהמרקם
נהיה ספוגי
אם תוציאי ישר לתנור
אז הוא לא נאפה באופן שווה
ואם תאפי אחרי הפשרה
רוב הסיכויים שישחיר
 

אם הבנים שמחה!

משתמש מקצוען
שתי עצות ששמעתי אבל לא ניסיתי:
1. להמיס קצת ויטמין C ולהוסיף לעיסה
2. להוסיף כמה טיפות של מיץ לימון לעיסה (שמעתי מאחת שיש לה קייטרינג)
יתכן שזה אותו רעיון
 

אורחת לרגע

משתמש מקצוען
אני אופה בחמישי על 200 בין שעתיים ל-3 תלוי בצבע
בשישי, מדליקה תנור על 120 ומכניסה לשעה
כמו טרי
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה