יראת גאולה
משתמש מקצוען
הכרית של הראש? מושחלת על הרצועות.מישהו יודע איך מחברים את החלק העליון של הניו בורקן לדונה כלומר למה זה אמור להתחבר?
יש לכרית שתי לולאות, הן צריכות להיות כלפי מטה, ובתוכן עוברות הרצועות סמוך לחלק העליון שלהן.
הכרית של הראש? מושחלת על הרצועות.מישהו יודע איך מחברים את החלק העליון של הניו בורקן לדונה כלומר למה זה אמור להתחבר?
כן.לא לגמרי הבנתי למה הלולאות אמורות להתחבר.
לרצועות שקושרות את הילד?
תוכלי לשלוח לי במייל איך שולפים את הגג?יש כאן מישי שיכולה לשלוח לי סרטון של כביסה של דונה + הגגון שלה?
גם אני ממש אשמח
iho7630694
תודות!!
מאחור הן תפוסות יחסית למטה על ברזל בצורת T מעוגל. משחררים את הרצועות מהברזל, ואז אפשר למשוך אותן מקדימה.מישהי יודעת איך אפשר להוציא את הרצועות קשירה של הדונה?
אני רוצה לכבס את זה ולא מוצאת איך לפרק..
פירוק או הרכבה?יש מצב לקבל את הסרטון של הפירוק דונה?
פירוק או הרכבה?יש מצב לקבל את הסרטון של הפירוק דונה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: