אני צריכה להכין אוכל פרווהמה השאלה?
לכמות של 100-130 אנשים.
1.איך מחשבים כמויות לדוגמא
אם אני מכינה גם פשטידות גם מרקים
גם סלטים חיים ,אנטיפסטי ,פוקאצות.
2.אם אני לוקחת 35 לאדם כפול כמות האנשים
איך אני בודקת להכין כמות שתיהיה מצד אחד מספיקה מצד שני לא להשתולל כדי שגם ארוויח משו.
**
האשה שהזמינה ממני היא שכנה ואין לי קייטרינג מסודר,אז לא ככ סגרנו מה וכמה
ואני כן רוצה שזה יהיה מסודר..
אז אם מישי יכולה לכוון אותי
כמה סוגים צריך לכמות כזו של אנשים
ושיהיה לי משתלם...
ואמרתי לה כמו שכתבתי בערך 35 לאדם ,האם זה שווה?
( ללא שתיה ללא לחמניות ללא חדפ)
תודה רבה!!
תזכו למצוות!!