דרוש מידע איך מזמינים באליבאבא? זקוקה להכוונה!

memories הדפסות

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אז ככה .
באמת צריך לדעת לסנן מוכרים שנראים פחות אמינים .
זה לפעמים נראה מפתה אולי הוא באמת אמין והוא מוכר בזול וכאלה .
*יש אחריות מלאה מצד אליבאבא על אי הספקת סחורה ששולמה דרך האתר , ועוד פרטים שצריך לקרוא באתר עצמו .
*אליבאבא ממש מנסים ליצור מעגל של ספקים אמינים .
*אני אישית מצאתי לבד מוכרים , אבל מוכרחה לציין שגם נפלתי עם מוכר כפי שסיפרתי למעלה .

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
בשונה מאליאקספרס שיש אחריות ויש למי להתלונן באליבאבא זה לא כך.
אליבאבא נותן פלטפורמת מסחר עולמית להמון יצרים/סוחרים/מתווכים וכו'
זו הפלטפורה הגדולה בעולם שניתן לרכוש שם מ - מטוס ריסוס ועד צעצוע בשקל

אליבאבא נותן דרוג איכות ליצרנים אבל לא למוצרים!
ולכן יש 2 אפשרויות:
1. לרכוש בתשלום שנקבע לפי הדרוג של היצרן אצל אליבאבא מומחה לתחום הספציפי שאתם מזמינים, לדוגמה ציוד למטבח מוסדי, הם שולחים ליצרן מומחה לחוצרי הגלם, מומחה לבטיחות חשמל במידה ומשולב בהזמנה ציוד מטבח חשמלי (תנורי אפייה ומקררים מנירוסטה)
לצומחה הזה שולחים את התקן הישראלי ואליבאבא מתחייבים לאיכות המוצר ולעמידה תקן הישראלי.
2. יש משרדים עצמאים בסין שנותנים ליווי מקצועי לכל מוצר ובכל תחום,
השרות שלהם זול יותר מהשרות שאפשר קבל באליבאבא עצמו, אבל..במידה ויש בעיה א"א לפנות ליצרן/לאליבאבא אלה למשרד שעלול להתגלות בסופו שח עום כנוכל משל כצמו.

5699

משתמש פעיל
עוד רעיון, תתקנו אותי אם אני טועה, זה לקנות אותו מוצר באלי ולבדוק איך האיכות ורק אחרכך לרכוש אותו באליבבא. לישתמש בחיפוש לפי תמונה כדי שיהיה אותו מוצר כמובן.
אמנם ככה אי אפשר לוודא אמינות של המוכר אבל לפחות את המוצר כן

memories הדפסות

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עוד רעיון, תתקנו אותי אם אני טועה, זה לקנות אותו מוצר באלי ולבדוק איך האיכות ורק אחרכך לרכוש אותו באליבבא. לישתמש בחיפוש לפי תמונה כדי שיהיה אותו מוצר כמובן.
אמנם ככה אי אפשר לוודא אמינות של המוכר אבל לפחות את המוצר כן
ממש לא!
את הדוגמית ישש לרכוש אצל המוכר שאותו אתה רוצה להמשיך ברכישה גדולה.
כל סיני הוא שקרן במשהו אחר , צריך לבדוק את איכות המוצר שאותו אתה רוצה לרכוש בדיוק !

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה