יש לי חברה שנפלה קשות עם רואה חשבון חאפר, שלא לקח בחשבון כל מיני דברים ופתאום היא קיבלה שומה ענקית והפסידה המון כסף.
כך שגם החלטתם לקחת עזרה מקצועית תוודאו שהלקוחות אכן מרוצים
זה ממש לא נכון לקחת מקרה קיצון וחריג ולהפוך אותו למקובל.
בטח ובטח שלא לעומת המקרה ההפוך.
מוזמנים להיכנס לאשכולות של דין וחשבון כאן בפרוג ולהתרשם מה אנשים עוברים במקרה הפוך.
וכאן זה רק קצה הקרחון, דברו עם כל בעל עסק שאתם מכירים, בפרט למי שהיה ביקורות וכדו'.
זה מזכיר לי אנשים שיש להם בעיה במחשב, בודקים לבד בגוגל איך לפתור, מאושרים שמצאו מדריך מפורט, ועל הדרך מגחכים על הטכנאים שאוטוטו אין להם עבודה והמקצוע אפס מן העולם. ואז המחשב נכנס למצב גרוע משהיה פונים אלי ומשלמים על זה ביוקר ולהבא לא מפעילים מחשב ללא נוכחות טכנאי במקום.. טוב נו, לא עד כדי כך אבל הנכווה בחמים נזהר בצוננים כבר כתבו חז"ל...
קיצר, אני טכנאי לא רו"ח, ולכן אפנה לרו"ח.
כנ"ל אני לא יעשה מודעת פרסום שלי לבד כי אני אפגע באסטרטגיית השיווק של העסק, על אף שיש לי ידע נרחב בגרפיקה.
ואני לא יבזבז זמן לעשות ניקיון במשרד ואחסוך את המנקה.
כי אני טכנאי ולא כל השאר, אשקיע בעסק שלי ואתן לאחרים לעשות בתחום המקצוע שלהם כי זה מה שהם יודעים טוב יותר מכל אחד אחר (ממש כמוני בתחום המחשוב) וזה רק ירוויח לי כסף בסוף.
וזה לא עניין אידאולוגי או תורה-עסקית, זה פשוט שווה כלכלית-מתמטית בשורה התחתונה בראיה לטווח ארוך.
אתה רוצה להגיד לי שמס הכנסה היה נותן לי מתנות אם הייתי משלמת לרואה חשבון, מתקשה להאמין
ואת כל זה אני כותב אחרי שהתלבטתי המון לוותר על שירות רו"ח ויעוץ מס ובסוף הבנתי את שכתבתי, ובתכלס, כן, היועץ מס השיג לי כסף ממס הכנסה איזשהו זיכוי שהיה לי כלוא שם מלפני המון שנים ולא היה ידוע בכלל (שכלל לא קשור לעסק, איזהו מס רכישה או משהו כזה, אני אפילו לא יודע, פשוט קיבלתי הפקדה לחשבון אז לא שאלתי שאלות)