תודה!
יש לך עוד פרטים על הקבוצה בחיפה?
תודה!
יש לך עוד פרטים על הקבוצה בחיפה?
יש בחיפה קבוצה של נשים חרדיות בחברת החשמל (נמצא במת"ם)יש לך עוד פרטים על הקבוצה בחיפה?
את יודעת אם מחפשים שם עובדת עכשיו?יש בחיפה קבוצה של נשים חרדיות בחברת החשמל (נמצא במת"ם)
ממה שהבנתי, די קשה להתקבל לשם אבל התנאים טובים.
מעניין אותי לדעת על האתרים האלה מה הרווח שלהם? (אותי למדו שאין חינמים...)יש אתר גלאט ג'ובס - יש בו גם מודעות של משרדים חרדיים
עוד אתרים כללים לחיפוש עבודה, אפשר לעשות סינון על מתאים למגזר דתי / חרדי
וכמובן לבדוק כל בית עסק , גם אם הוא חרדי.
גובמאסטר
פורטל דרושים
אול גובס
את יכולה לפנות למרכז כיוון/ מפתח באזור מגורייך - מסייעים לרשום קו"ח בצורה נכונה
וגם מסייעים במציאת עבודה
הם מרויחים מהמעסיקים שמלשמים להם על פרסום מודעותמעניין אותי לדעת על האתרים האלה מה הרווח שלהם? (אותי למדו שאין חינמים...)
האם הם לוקחים אחוזים המעובד כל חודש או מה?
יש למשהו מידע עליהם?
מהיכן המידע?הם מרויחים מהמעסיקים שמלשמים להם על פרסום מודעות
העובד לא משלם כלום
לא דיברתי על מנוי בתשלוםמהיכן המידע?
כי אני הבנתי שצריך לשלם להם 50 שקלים ורק אז הם שולחים במייל את המשרות,
ואני מעדיפה לא לתת להם פרטי אשראי כי לא ראיתי עליהם שום מידע באינטרנט, ושום חוו'ד
תנסי כאן:היי שלום, אני רואה לפי התאריך של ההודעות כאן שזה היה מלפני שנה
אבל אני מקווה שתראו את ההודעה שלי ותעזרו לי.
אני אשמח לעזרה במציאת עבודה. אני מחפשת כבר זמן מה, אני למדתי עיצוב גרפי אני מחפשת עבודה בתחום הזה.
אני רשומה באתר "דרושים", ואתר "אולג'ובס". שלחתי מועמדות לכמה הצעות שנראות לי מתאימות בשבילי
אבל עדיין לא קיבלתי תשובה מהם, אם אתם מכירים מקומות במרכז באזור רמת גן, בני ברק. אני אשמח שתשלחו פרטים של מקומות, בבקשה אני אשמח שתעזרו לי.
שלום וברכההיי שלום, אני רואה לפי התאריך של ההודעות כאן שזה היה מלפני שנה
אבל אני מקווה שתראו את ההודעה שלי ותעזרו לי.
אני אשמח לעזרה במציאת עבודה. אני מחפשת כבר זמן מה, אני למדתי עיצוב גרפי אני מחפשת עבודה בתחום הזה.
אני רשומה באתר "דרושים", ואתר "אולג'ובס". שלחתי מועמדות לכמה הצעות שנראות לי מתאימות בשבילי
אבל עדיין לא קיבלתי תשובה מהם, אם אתם מכירים מקומות במרכז באזור רמת גן, בני ברק. אני אשמח שתשלחו פרטים של מקומות, בבקשה אני אשמח שתעזרו לי.
תודה אני שלחתי להם הודעה שאני מעוניינת לעבודשלום וברכה
תחום הגרפיקה קצת בעייתי
רוב אלו שמתפרנסים בכבוד מהתחום עוסקים בזה כעצמאיים
והמשרות שיש בתחום בד"כ מאתגרות מבחינת שכר/שעות וכד'
אני מציע לחפש עבודה בעסק/חברה שיש בה גם תחום גרפיקה, במשרה קצת שונה, אולי מזכירות עם נגיעות גרפיקה- להתמקצע ולהתקדם בתוך החברה לתפקיד הנחשק.
הנה למשל מודעה שראיתי בפרוג שיכולה להתאים לך
שרותי משרד - מזכירה לבית דפוס בבני ברק
דרושה מזכירה לבית דפוס בבני ברק למ"מ +אופציה להמשך קשרי לקוחות מצוינים, ראש גדול, וגישה טובה למחשבים ידע בגרפיקה - יתרון בין השעות 12:00-20:00www.prog.co.il
תנסי לפרסם את עצמך ולקבל עבודות פרטיותתודה רבה כן נשמע מעניין ואני מקווה שאני אתקדם ככה, אני פחות אוהבת מזכירות אבל אם זה עבודה בשביל גרפיקה אז אני מוכנה לנסות.
אני יותר חושבת על משרד פרסום כי במקום עבודה כזאת מתעסקים רק בעיצוב בכל מיני התחומים של עיצוב.
אני פשוט רוצה להיות במקום יצירתי שרק מתעסקים בעיצוב כי זה מה שאני מאוד אוהבת.
מעולהתודה רבה כן נשמע מעניין ואני מקווה שאני אתקדם ככה, אני פחות אוהבת מזכירות אבל אם זה עבודה בשביל גרפיקה אז אני מוכנה לנסות.
אני יותר חושבת על משרד פרסום כי במקום עבודה כזאת מתעסקים רק בעיצוב בכל מיני התחומים של עיצוב.
אני פשוט רוצה להיות במקום יצירתי שרק מתעסקים בעיצוב כי זה מה שאני מאוד אוהבת.
מצוין!תודה אני שלחתי להם הודעה שאני מעוניינת לעבוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: