אני בעד ללמוד,תכנות לוורדפרס כולל פיתוח תוספים
שאפשר להתפרע כאן גם בצד ההומאני
אבל לכי לאן שאת נמשכת
אבל תורך כדי עבודהה
אני בעד ללמוד,תכנות לוורדפרס כולל פיתוח תוספים
שאפשר להתפרע כאן גם בצד ההומאני
אבל לכי לאן שאת נמשכת
בטוח שזה חסר סיכוי?(ולא אתיימר לספר שמרויחים מליון שקל בשנה מבניית אתרים בוורדפרס כפי שלצערי יש אחד שבפרסום שלו כך כותב... )
15K על דף נחיתה שמקימים ביומיים, והוא לא כולל תכנות? קשה לי להאמיןבטוח שזה חסר סיכוי?
כי אני כן מאמינה שיש כאלו (בודדים, 1 למאה אלף) שיכולים לעשות את זה.
כי תכלס' בשביל מיליון לשנה צריך לעשות 100K לחודש = 25K לשבוע בממוצע (יש גם חגים מצד שני יש 12 חודשים בשנה ולא 10 כמו שחישבתי ויש גם מוצ"ש ובחודש יש יותר מ4 שבועות. חישוב לא מדויק אלא בגדול)
ויש חברות גדולות ועבודות שלוקחים עליהן בכיף 15K. ואם הוא מומחה הוא יכול להקים כזה אתר או דף נחיתה ביומיים שלושה.
למרות שהנ"ל הספציפי אם באמת היה יכול להרוויח כאלו סכומים לא היה מבזבז את זמנו על קורסים...
אבל יש מצב שיש אחרים שעושים את הסכום הזה, זה מופרך אבל לא הזוי ברמה בלתי אפשרית.
לא כך?
(היה לי על זה ויכוח מטורף אף אחד כמעט לא הסכים איתי)
ברור מא' עד ת' לוקח זמן15K על דף נחיתה שמקימים ביומיים, והוא לא כולל תכנות? קשה לי להאמין
לוקחים מחירים גם הרבה יותר גבוהים מ 15K, אבל אפיון, עיצוב, ובניה לוקחים את הזמן שלהם גם כן.
יש לך דוגמא לאתר, שהבניה שלו לבד עולה 15K, והוא לא כולל תכנות (שאז התעריפים הם אחרים), ולוקח יומיים לבנות אותו למי שמספיק מקצועי בתחום?ברור מא' עד ת' לוקח זמן
דיברתי על שלב הבניה למשל או על העיצוב ואפילו על שניהם- אחרי שלב האפיון
באופן אישי מכירה מקרוב מישהי שמתעסקת בזה
היא עובדת בחברה כך שאין לה את כל הזמן לעבודות מהצד
לוקחת רק עבודה אחת בשבוע ומרוויחה ממנה יפה מאוד
(היא לא עוזבת כי יותר נוח לה לעבוד כשכירה למרות שהיא כל הזמן טוענת שאם היה לה שכל היא מזמן היתה עוזבת ועובדת כעצמאית. הסכומים לא מתחילים להתקרב למה שהיא עושה כפרילנס)
לא חסר חברות שמשלמות כאלו מחירים.יש לך דוגמא לאתר, שהבניה שלו לבד עולה 15K, והוא לא כולל תכנות (שאז התעריפים הם אחרים), ולוקח יומיים לבנות אותו למי שמספיק מקצועי בתחום?
יומיים ל 3K זה כבר מחירים אחריםלא חסר חברות שמשלמות כאלו מחירים.
ואגב גם על דפי נחיתה ממה שאני שמעתי לוקחים בשוק 3 אלף וגיסתי אמרה לי שלוקח לה יומיים בממוצע להכין דף נחיתה מא' ועד ת'.
חובה נסיון בתפקיד דומה.
בשביל 100K בחודש צריך 6-7 לקוחות של 15K (בממוצע)ברור מא' עד ת' לוקח זמן
דיברתי על שלב הבניה למשל או על העיצוב ואפילו על שניהם- אחרי שלב האפיון
באופן אישי מכירה מקרוב מישהי שמתעסקת בזה
היא עובדת בחברה כך שאין לה את כל הזמן לעבודות מהצד
לוקחת רק עבודה אחת בשבוע ומרוויחה ממנה יפה מאוד
(היא לא עוזבת כי יותר נוח לה לעבוד כשכירה למרות שהיא כל הזמן טוענת שאם היה לה שכל היא מזמן היתה עוזבת ועובדת כעצמאית. הסכומים לא מתחילים להתקרב למה שהיא עושה כפרילנס)
אני מחפשת כשכירה...בתחילת הדרך קשה להגיע ללקוחות הללו, ולייצר הכנסה גבוהה וקבועה
ההמלצה, לעבוד תחילה כשכירה (אל תגידו אין עבודה, פשוט לא נכון)
ובמקביל לשלב עבודה עצמאית
אם אתן רציניות, זה התהליך עד שתעסיקו כמה עובדות תחתיכן...
אשמח לקבל את המייל אליו צריך לשלוח קורות חיים@TALISH
דרוש/ה מפתח WordPress ללא ניסיון תעסוקתי לארגון המדהים שלנו - Compie Technologies
אז..
אם את/ה בוגר/ת תואר במדעי המחשב/הנדסת תוכנה,
אם את/ה בעל/ת ידע מעמיק ב-PHP
אם את/ה פנוי/ה למשרה מלאה ברמת גן גבול ת"א
ואם אתה ללא ניסיון תעסוקתי - מקומך איתנו!!
אז רק תוודא/י שהחלום שלך זה לעבוד בארגון טכנולוגי יציב, עם וויבים מעולים ותשלח/י קורות חיים למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: