כל הכבוד לך על הרצון לסלוח! אני חושבת שקודם כל כדאי לך לתת לעצמך את המקום לכאוב ולהתאבל על כך שהסוד התגלה,לתת לרגשות הלא נעימים כמו בושה,השפלה,כאב,חוסר אמון וכד' להתפשט בתוכך ולחוות אותם, לחבק את עצמך ולבקש תמיכה מנפש קרובה עם אפשרי, להסכים להשתחרר ולהיפרד מהכעסים, ולא להתנגד לסליחה, ובע"ה לאט לאט תצליחי לסלוח . בהצלחה!גיליתי לחרדתי שדבר אישי מאד עובר מפה לאוזן מהקרובים אליי, דבר שאני לא משתפת אפילו אחיות...
למרות שהתחננתי שלא יספרו, אני מגלה שאנשים לא קשורים אפילו יודעים מהדבר.
אני פגועה מאד, יודעת שהדבר נעשה בתם לב, אבל מחפשת כח לסלוח, תעזרו לי!
תודה על העידוד והעיצות.כל הכבוד לך על הרצון לסלוח! אני חושבת שקודם כל כדאי לך לתת לעצמך את המקום לכאוב ולהתאבל על כך שהסוד התגלה,לתת לרגשות הלא נעימים כמו בושה,השפלה,כאב,חוסר אמון וכד' להתפשט בתוכך ולחוות אותם, לחבק את עצמך ולבקש תמיכה מנפש קרובה עם אפשרי, להסכים להשתחרר ולהיפרד מהכעסים, ולא להתנגד לסליחה, ובע"ה לאט לאט תצליחי לסלוח . בהצלחה!
יודעת ועדיין לא מצליחה לשחררחושבת שבשביל לסלוח צריך לחזק את האמונה.
זה מה שנגזר עלייך מלמעלה. האנשים האלו היו רק השליחים - וזה חשבון שלהם עם האלוקים.
הם לא עשו לך שום דבר. השם עשה לך את זה, בידו הרחומה, בשבילך ולטובתך.
אני יודעת שקשה להגיע לכזו דרגה, אבל שווה. החיים אחרים כך.
לפני שמנסים לסלוח צריך לדאוג קודם לעצור את הפגיעה.הבעיה היא שמי שפגע בי לא מבין בכלל על מה המהומה ועוד יומייח זה יחזור על עצמו....
לא חושבת שזה בשליטתי.לפני שמנסים לסלוח צריך לדאוג קודם לעצור את הפגיעה.
אם הוא לא מבין ויחזור על זה, הייתי משקיעה את האנרגיות כרגע לדאוג שזה לא יקרה.
בקשו ממך בכלל סליחה? אולי בכלל לא מגיע להם שתסלחי להם כרגע?הבעיה היא שמי שפגע בי לא מבין בכלל על מה המהומה ועוד יומייח זה יחזור על עצמו....
אני מרגישה אבודה!
כל סיטואציה היא לאחר מעשה אחדאני מנסה להבין איך אני מתנהלת בסיטואציה לאחר מעשה
ואם הם לא יודעיםבקשו ממך בכלל סליחה? אולי בכלל לא מגיע להם שתסלחי להם כרגע?
תחכי שיבקשו מעצמם סליחה אבל תיידעי אותם קודם שהם אמורים לבקש סליחה
האם לדעתך, מי שפגע בך, מסוגל לשמור סוד? אני מכירה מספר אנשים שמתקשים בכך מאד מאד אולי אפילו ממש לא יכולים. אם זה המקרה, הייתי מציע לך להתייחס אליו כאל אדם נכה, שפשוט לא קיבל את המתנה הזו של איפוק ויכולת לכבד את הפרטיות של הזולת, ואז להתייחס למקרה כמו מקרה טבע- שבטעות היה דולף חומר מתוכנה מאובטחת ולהתמודד עם הקושי, בלי קשר לאותו אדם. אם יש אפשרות שהוא יוכל להכיל את הצורך שלך או יוכל להענות לבקשתך מלב רותח ואסרטיבי לא לספר, תלכי אליו ותאמרי לו מפורשות משהו כגון: פגעת בי מאד! אני זקוקה לפרטיות שלי, זה גורם לי נזק נפשי ואני ממש לא מרשה לך לספר את סודי לאחרים! אולי יעזור... בכל מקרה, שולחת לך חיבוק גדול !תודה על העידוד והעיצות.
אני בהחלטמשתפת את בעלי ומנסה להבין מאיפה שואבים כוחות.
הבעיה היא שמי שפגע בי לא מבין בכלל על מה המהומה ועוד יומייח זה יחזור על עצמו....
אני מרגישה אבודה!
זה באמת בעיה שאנשים לא קולטים שהם עושים רע לבן אדם.הבעיה היא שמי שפגע בי לא מבין בכלל על מה המהומה ועוד יומייח זה יחזור על עצמו....
תודה לכולם על העידוד והרצון לעזור.האם לדעתך, מי שפגע בך, מסוגל לשמור סוד? אני מכירה מספר אנשים שמתקשים בכך מאד מאד אולי אפילו ממש לא יכולים. אם זה המקרה, הייתי מציע לך להתייחס אליו כאל אדם נכה, שפשוט לא קיבל את המתנה הזו של איפוק ויכולת לכבד את הפרטיות של הזולת, ואז להתייחס למקרה כמו מקרה טבע- שבטעות היה דולף חומר מתוכנה מאובטחת ולהתמודד עם הקושי, בלי קשר לאותו אדם. אם יש אפשרות שהוא יוכל להכיל את הצורך שלך או יוכל להענות לבקשתך מלב רותח ואסרטיבי לא לספר, תלכי אליו ותאמרי לו מפורשות משהו כגון: פגעת בי מאד! אני זקוקה לפרטיות שלי, זה גורם לי נזק נפשי ואני ממש לא מרשה לך לספר את סודי לאחרים! אולי יעזור... בכל מקרה, שולחת לך חיבוק גדול !
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: