1) שאלה כללית וגם ספציפית-
איך הכי טוב לחתוך עוגות?
לאו דווקא על מנת שיצאו פרוסות מדוייקות במיוחד (אפשר גם...)
אני יותר מתכוונת איך לחתוך בלי שיתכווץ' ויימעך.
למשל
אני רוצה לחתוך עוגה נחמדה שלקחתי כאן מאחד האשכולות (חיתוכיות קרמל אלגנטיות, תודה @אוריגמי)
להקפיא קודם? (הכנתי לעוד שבועיים, בת מצווה) לחתוך קודם? איזו סכין?
2) ושאלה נוספת - איך יפה להגיש? המנג'טים קטנים? גדולים? מגשים עגולים? לערבב כמה סוגי עוגות או כל עוגה במגש אחר?
אני רוצה שיצא יפה... אבל לא מאוד מבינה בזה.
תודה לעוזרות היקרות!
איך הכי טוב לחתוך עוגות?
לאו דווקא על מנת שיצאו פרוסות מדוייקות במיוחד (אפשר גם...)
אני יותר מתכוונת איך לחתוך בלי שיתכווץ' ויימעך.
למשל
אני רוצה לחתוך עוגה נחמדה שלקחתי כאן מאחד האשכולות (חיתוכיות קרמל אלגנטיות, תודה @אוריגמי)
להקפיא קודם? (הכנתי לעוד שבועיים, בת מצווה) לחתוך קודם? איזו סכין?
2) ושאלה נוספת - איך יפה להגיש? המנג'טים קטנים? גדולים? מגשים עגולים? לערבב כמה סוגי עוגות או כל עוגה במגש אחר?
אני רוצה שיצא יפה... אבל לא מאוד מבינה בזה.
תודה לעוזרות היקרות!