EPaP
מנהלת בפמ"ג
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
•
אביגיל, מדברת איתך בפרטי
אביגיל, מדברת איתך בפרטי
פערי, תכווני לשם מצוות חסדאת יכולה להרשם, ולקבל הקלטה
האמת שמלא עשו כך (אמרו לי מראש, לא יוכלו להשתתף בזום, ובקשו הקלטה)
מקווה שיהיה נרשמות בזום גם.
ואל הדרך גם פרסום עבורך,אביגיל, מדברת איתך בפרטי
אביגיל היא החלוצה הראשונה שהתגייסה כשגרירה ולא רק כאשת מקצועואל הדרך גם פרסום עבורך,
מה הנושא של הזום שלך?
זה מעניין אותי ומרתק אותי מאוד.תודה טובי, וירושלמית, על האפשרות לענות לכם תשובה
ההרצאה הראשונה, היתה בנושא - בניית אמון ללקוח, אין אני יוצרת מצב, שהלקוח יאמין בעבודה/בדעה/בשיקול הדעת שלי , וכד׳, ניתן לרכוש את ההרצאה הזאת, בהקלטה, לאחר הזום, המחיר ל120 (שבסופו של דבר, הוא מחיר שווה, ביחס לתוצאה) וזה כי אלו שמקשיבות לזום, עוזרות לי, כי אתם הקבוצה הראשונה - כאן תוכלי לרכוש אותו
לגבי ההרצאת הזום הפעם: הנושא הוא:
איך לנהל את הפרויקט, כדי שהוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי
אני אדבר תכלס, מה השלבים, של הפרויקט, מה תיאום הציפיות שאני עוש עם הלקוחות שלי, איך אני מובילה אותם כדי שנסיים במקסימום זמן מבוזבז, או זמן עבודה שיכלתי לחסוך, ובמקסיום שביעות רצון הלקוח,
וזה עונה על תשובתך ירושלמית, כי הדילמות שנפתרון הם עם האתגרים הללו:
-עבודה שנמשכת חודשייייייים, גם התשלום מתעכב בינתיים, והלקוח שקט כמו דג, יותר נכון, כמו דג שבורח מאיתנו.. לא עונה, לא זמין, כאילו שכח שהזמין עבודה
-עבודה שלוקחת הרבה יותר זמן, וזה כי הלקוח מסרבל את העבודה בצורה בא הוא עובד, שולח עדכונים ותיקונים טכניים שונים שוב ושוב, והדילמה, הוא שהלקוח לא מבין מה הבעיה, מבחינתינו הכפילו פי 3 או יותר את שעות העבודה
-איך להתמודד עם זה, שלפעמים אנו עצמנו, יש לנו כמה פרויקטים, ואנו מתזזים בין אחד לשני, לא זוכרים מתי התחלנו ומתי צריך לסיים, ועובדים בלי סדר, מה שמכפיל את העבודה במאוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: