אחלה שאלה!יש לי זרם סביר
אני רוצה זרם חזק
מה אפשר לעשות קודם כל, מבחינת צנרת -האם יש מה לעשות?
וכן ראש טוש -מכירים סוג שמגביר את הזרם באופן משמעותי?
איך זה נראה? רואים את זה מייד??לפני הכל לפרק את הטוש כדי לראות אם יש שם אביזר לחיסכון במים (מין פלסטיק שחוסם מעבר מים) ואם כן, להוציא אותו
אפשר גם להרגיש את זה מייד בשימוש, זה עושה תחושה כאילו יוצא המון מים, ותכלס אתה לא נרטב רק אחרי זמן ממושךאיך זה נראה? רואים את זה מייד??
זה עומד בחיבור של הטוש לצינור או בראש הטוש-איפה שהמים יוצאים?
אבל זה מאז שהראש טוש הזה חדש כך שלא אמור להיות קשור לאבנית, יש אולי דרך להוציא אבנית מהצנרת?אפשר לפרק את ראש הטוש להשרות אותובחומץ כדי שהאבנית תצא בהצלחה.
יש מה לחפש בראש טוש שעלה מאד זול? גם שם ישקיעו כזה דבר?לפני הכל לפרק את הטוש כדי לראות אם יש שם אביזר לחיסכון במים (מין פלסטיק שחוסם מעבר מים) ואם כן, להוציא אותו
אצלי זה פשוט שהזרם יוצא כאילו בלחץ חלש יותר, רוצה לחץ חזק. לא כמו התיאור הנ"לאפשר גם להרגיש את זה מייד בשימוש, זה עושה תחושה כאילו יוצא המון מים, ותכלס אתה לא נרטב רק אחרי זמן ממושך
כנראה שזה לא חסכן מין אלא בעיה בזרם של כל הבניין או משהו כזה.אצלי זה פשוט שהזרם יוצא כאילו בלחץ חלש יותר, רוצה לחץ חזק. לא כמו התיאור הנ"ל
זה לא בנין, זה צנרת פרטית ומגיע מהראשי ברחובנראה שזה לא חסכן מין אלא בעיה בזרם של כל הבניין או משהו כזה.
רוב הסיכויים שזה לא משהו שאת יכולה לתקן לבד בראש טוש
מה זה פלאנץ'?מתי החלפתם פלאנץ לדוד פעם אחרונה?
הרעיון בראש טוש הוא מאד פשוט.זה לא בנין, זה צנרת פרטית ומגיע מהראשי ברחוב
שיפצנו את הבית והחלפנו צנרת לפני כ-6 שנים ואז הזרם היה כן הרבה יותר טוב
אני לא בטוחה, אבל נראה לי שזה מאז שהחלפנו את הראש טוש
ולכן חושבת שאולי זה יפתור את הבעיה, אבל מחפשת גם חיזוק לזרם בבית באופן כללי-כלומר בצנרת
גוף חימום של הדוד שמשמה זה פלאנץ'?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: