בשרי איך מבשלים פעם בשבוע לכל השבוע? ושיהיה טרי?

$bsd

משתמש פעיל
שלום,
אני עובדת כל השבוע
ואני רוצה להתחיל לבשל פעם בשבוע לכל השבוע,
איך עושים את זה?
איך מבשלים ומקפיאים / או משאירים במקרר, אבל שיהיה טרי טרי?

אשמח מאד לטיפים איך עושים את זה
תודה רבה.
 

A Good mom

משתמש צעיר
אם סוגרת טוב טוב ואטום ומקפיאה זה אמור להיות בסדר
תמיד אפשר להכין אורז או משהו טרי ואז לא שמים לב
 

Tmj

משתמש פעיל
כשאני מכינה אוכל להמשך השבוע
זה בד"כ חצי הכנה
לדוגמה רוטב לפסטה , מקפיאה אותו עטוף טוב שלא יהיה טעם לוואי
ובאותו יום מכינים את הפסטה טריה
או שניצלים מוכנים ומצופים ובאותו יום מטגנים
 

צ'יק צ'אק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
קופסאות אטומות-עדיף כמה שפחות אוויר-ושזה יהיה כמה שיותר מלא הקופסא.
לסגור היטיב עם מכסה+ניילון נצמד.
להקפיא כשזה טמפרטורת חדר.
כל דבר מאכל מתאים שיפשירו אחרת-יש דברים שעדיף במקרר, יש כאלה ישר לסיר, ויש הפשרה על השיש -במקום רחוק מחום.
 

אחת צפונית

משתמש מקצוען
אני מכינה עם עופות טריים ומקפיאה עטוף היטב. יוצא מעולה. לרוב מקפיאה בתבניות חדפ שיהיה כמה שפחות כלים. הרבה דברים אני מכינה מתובל ומוכן רק לטגן/להקפיץ/לשים בנינגה ואז זה יוצא טרי טרי
 

מ ש

משתמש פעיל
אני משתדלת כל חמישי ובשל לשבת כמויות ולהקפיא.
כמעט כל סוגי הבשרים עוברים הקפאה מעולה. כ
כמו שכתבו לך למעלה להקפיא סגור היטב והכי טוב לעטוף בניילון נצמד.
משתדלת להכין לשבת כמה סוגים ואז נשאר אוכל מגוון למהלך השבוע.
בדרך כלל עד שני, שלישי ככה נשאר משבת.
ולהמשך מנה עיקרית מוציאה מההקפאה לפעמים משבוע קודם אפילו לשם הגיוון.
ומקסימום מכינה תוספת מהירה כמו אורז פסטה פתיתים
ותוספת ירק מהירה כמו תערובת קפואה שזורקת לתנור עם שמן ומלח גס.
ככה יוצא יחסית שפוי.
 

$bsd

משתמש פעיל
תודה רבה על התגובות,
אשמח לקבל תפריט ממש מפורט מה להקפיא ואיך,
כדי שיהיה אוכל מגוון לכל השבוע,
תודה
 

$bsd

משתמש פעיל
האם (שימורים) טונה בשמן זה שווה ערך לדג רגיל מבחינה תזונתית?
תודה
 

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
האם (שימורים) טונה בשמן זה שווה ערך לדג רגיל מבחינה תזונתית?
תודה
זה שווה ערך לדג שתכיני אותו עם כמויות שמן...
כלומר נשאר לו ערך החלבון, אבל על הדרך נכנס עוד המון המון זבל....
 

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
תמיד התלבטתי איך הכי טוב לשמור דברים בהקפאה, ושם שיהיה אטום בלי טעם לוואי, אבל שיראה טוב,
לא עם קופסאות ענק או 300 סיבובים של ניילון נצמד,
אז לאחרונה מצאתי משהו מדהים!! שחבל לי שלא ידעו עליו, התחלתי להקפיא איתו שניצלים, עיסה של קציצות, קטניות, עופות. בקיצור הכל...

מכשיר לאיטום מזון
זה אוטם וסוגר אוטומטי, קניתי גם שקיות בכל מיני גדלים. זה שומר על הצורה של המאכל, ולא פוגם לו בטעם גם אחרי תקופה בהקפאה..
והכי חשוב- נראה יפה 😋

זה שקיות לדוגמא
 

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
תודה רבה על התגובות,
אשמח לקבל תפריט ממש מפורט מה להקפיא ואיך,
כדי שיהיה אוכל מגוון לכל השבוע,
תודה
אני חושבת שהכי נוח להקפיא את המנה העיקרית (שניצלים, קציצות, חזה עוף..)
ולהכין כל יום עוד תוספת מהצד.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה