דוקרנים
נעמדות להם בנחת בין הקוצים
בחלון שלי טרי מהשבוע...
הצחקתם אותי. דוקרנים??!!
דוקרנים
נעמדות להם בנחת בין הקוצים
אחותי סיפרה לי אתמול שאצלה מעל המזגן היא שמה קוצים מברזלקוצים מברזל נראה לי שיעילים יותר
בעזהשי"תהניתן להעלותה הֵנָּה, למען עינינו בה תחזינה?
שימומשהו מצא משהו יעיל???
אנא!!
יהודים רחמנים בני רחמנים!!!!
יש על זה כתבה נרחבת במדור פטנט רשום של הסופר א. סתיו הידוע בעיתון המודיע-מדורים!!!!!
מנויי "המודיע" האם תוכלו לסרוק לטובת כולם את הכתבה של א. סתיו על הציפור הנ"ל משבוע שעבר???הניתן להעלותה הֵנָּה, למען עינינו בה תחזינה?
בבקשה: כתבה מקיפה על הציפור ששמה "מיינה הודית" ממשפחת הזרזירמנויי "המודיע" האם תוכלו לסרוק לטובת כולם את הכתבה של א. סתיו על הציפור הנ"ל משבוע שעבר???
יפהבבקשה: כתבה מקיפה על הציפור ששמה "מיינה הודית" ממשפחת הזרזיר
הוא כתב שיש אומרים שזה ציפור כשרה ולכן אפשר לעשות שילוח הקן (אבל צריך עדין לברר את העניין הלכתית וגם לא בטוח שהיא כשרה)"פטנט רשום" של היום, תבדקו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: