ברור שצריך להתפלל אבל זה לא סותר שצריך להאהיב את הלימוד. הרה"ג הר' שרבני זצוק"ל היה מברך את בניו שיאהבו את התורה ושאלוהו למה הוא לא מברך שיגדלו / שידעו את התורה והוא ענה שמי שאוהב את התורה גם יידע אותה...שאלה שנשאלה לפני כמה אלפי שנים (נדה דף ע):
"מה יעשה אדם ויחכם? אמר להן: ירבה בישיבה וימעט בסחורה. אמרו: הרבה עשו כן ולא הועיל להם, אלא יבקשו רחמים ממי שהחכמה שלו .. הא בלא הא לא סגיא".
אכן, אין לתת שאלות פתוחות בתורה ובנביא, הבנות כותבות טעויות רבות!אל תגלו אבל אני בקושי נותנת ש.ב. בתורה ובנביא אחרי שעברתי על הרבה מחברות במתי ספר שונים וראיתי את השגיאות הרבות והטעויות בדברי תורה אני לא רוצה לקחת סיכון...
נעה את מורה מופלאה!למבחנים שלי לומדים רק מדף החזרה שאותו אנו משלימות בכיתה ואם יש ילדה עם קושי בכתיבה אני מצלמת לה אותו מושלם ואם יש ילדה עם קושי בזיכרון [ רציני ] אביא לה את המבחן כמה ימים קודם לשנן ישר ממנו.
ואם יש ילדה שאמא שלה ילדה אז היא מקבלת שבוע [ לפחות ] " חופשת לידה " והיא פטורה מה כ ל כולל המבחן.
עוד לא קרה כלום לבת שפספסה מבחן.
בד"כ אני נותנת בכל עבודה בחירה [ לפחות 2 ] ואם כן עונים עליה אני מוסיפה 2 נקודות לכל תשובה. כך החכמות מבטאות את עצמן והחלשות מגיעות לציונים גבוהים .
כמו"כ מי שמביאה פתק חתום ששיננה למבחן אני מוסיפה אפילו 20 נקודות [ זה לא עולה לי כסף...] כך אני מעודדת שינון. אם יש בעיה חברתית אז אני מוסיפה נקודות למי שלמדה עם חברה שאף פעם היא לא למדה איתה - זה מחולל פלאות אצל בנות שאין להן עם מי ללמוד. בקיצור אפשר לקבל אצלי במבחן גם 145 וזה נפלא. אין לבנות חרדות ממבחנים והן אפילו אוהבות מבחן....
יש לך חומר על חומש ויקרא פרשת ויקרא?מי שרוצה שירים לחומש במדבר אפשר להתקשר 0527675493 אין לי את זה עם מנגינה אני פשוט שרה איתן בכיתה לדוגמא:
כותבת לך בפרטי..יש לך חומר על חומש ויקרא פרשת ויקרא?
נושא הקורבנות , נושא ממש מסובך להסברה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: