דרוש מידע איך לתכנן ווילון לסלון?

גבינה צהובה!

משתמש צעיר
יש לי בסלון יציאה לגינה, ואני רוצה לעשות שם ווילון,
הדלתות עצמן הם רק בחלק מהקיר, לא ממש על כל הקיר (מטר קיר, 2 מטר דתלתות זכוכית, ועוד מטר קיר)
השאלה האם מכסים נטו את החלון של היציאה?
או ממש לכסות את כל הקיר? (שבעיני מצטייר יותר יפה, אבל לא יודעת אם זה נכון לעשות את זה..)
מקוה שהסברתי טוב.
אשמח לשמוע את דעתכם מנסיון, מעלות וחסרונות..
תודה!

3524

משתמש סופר מקצוען
לנו יש אותו הדבר ולבינתיים לא עשינו וילונות, כי הדלתות נפתחות כלפי פנים. איך פותחים דלתות מבלי שהוילון יפריע?

אסתר שטרן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לנו יש אותו הדבר ולבינתיים לא עשינו וילונות, כי הדלתות נפתחות כלפי פנים. איך פותחים דלתות מבלי שהוילון יפריע?
אפשר וילון עם 2 כנפנים אם הדלת במרכז ,
או וילון אחד לכל הקיר שיכול לפתח עד לקצה קיר השני.
תלוי במיקום בדלתות ובשימוש בהם...

מהדמיה להוויה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לי אותו דבר
ואני עשיתי על כל הקיר

מדוד ושקול

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
על כל הקיר, זה מה שהולך היום, קו נקי ואחיד, השאלה אם 2 כנפיים או אחד תלויה גם במיקום הסגירה באמצע הורס טיפה את הרצף, מאידך יפה יותר כשפתוח חלקית שיהיה 2 כנפות תלוי בפוזה שאת רוצה, אבל מה שלדעתי צריך להכריע זה באופן בו יש צד שימושי יותר ליציאה במקרה כזה חייבים !! מקום לכנף כשהווילון פתוח לגמרי או חלקית, אחרת חבל ומתלכלך ונקרא וכו', אקיצער אם אין מקום לכנף הפתוחה עדיף כנף אחת שנפתחת לצד השני.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה