נכתב ע"י חנון;2278171:מקפיצה, השאלה רלוונטית תמיד
רק אני רצה כל היום אחרי הרוח?
עשיתי לי סדר שאני צריכה להספיק 5 שעות עבודה ביום
בפועל גם כשאני קמה מוקדם ומתחילה מיד לעבוד אני עושה הפסקה כדי לשלוח את הילדים וכשאני יוצאת איתם אני כבר קונה / עושה סידורים בדרך יורד עוד זמן ואני צריכה גם לאכול ולהעמיד צהריים ובין לבין אנשים מתקשרים [למדתי לא לענות!] ג"כ סוגיה בפני עצמה, למה הם חושבים שאנשים שעובדים מהבית כביכול לא עובדים? תכל'ס אם אני מגיעה לשעה 1 בצהריים עם 4 שעות עבודה זה יפה מאוד
שעת צהריים, צריך להגיש ולפטפט ולהמשיך לעבוד עפ"י רוב אני עובדת כמעט 6 שעות ולפעמים יותר והעיקר הוא שזה נמרח לי עד 4-5 ובקרים שהיו לי יותר סידורים / קניות והספקתי פחות אז זה נמשך עוד יותר ואח"כ מרפרפת מהר מהר בפרוג ועוד והופ נהיה 7! משכיבה את החברה ונגמר היום
זה כבר אחרי שאני לא נכנסת לפרוג לפני שאני גומרת לעבוד ומשתדלת לנצל כל רגע ומרגישה שאני רצה אחרי הרוח ומקיימת את בזיעת אפך תאכל לחם עם כל ההידורים
תכל'ס, כמה אתם מספיקות לעבוד מהבית? נשאר לכם זמן לעצמכם? אל תייעצו לי לעבוד בשעות הלילה כי זה לא מתאים לי
נכתב ע"י contrast;2278320:ממליצה מאוד להוציא את המחשב מהבית.
תחפשי מקום נחמד קרוב, שווה את הכסף, אצלי בכל אופן.
מספיקים יותר גם בבית וגם בעבודה.
יותר איכות חיים, עבודה שקטה ואיכותית. אמא יותר עם הילדים ולא מדלגת בין המחשב לצעצועים...
תראי ישועות
ואם כבר הקפצת...
אני בדיוק מחפשת שותפה למשרד שלי בירושלים.
מיקום מעולה, (פרטים במייל שבחתימה או באישי)
מרווח, נוח, ממוזג, אויר, קומה ראשונה,
מחיר זול,
היתה לי עד עכשיו שותפה נפלאה שעוברת לעבוד כשכירה,
אז אני מחפשת עוד עצמאית שמעוניינת להוציא את העבודה מחוץ לבית ולהשתתף איתי בשכירות.
ולהתחיל להנות
מכירה מישהי שיעניין אותה ? תעבירי לה את המידע ושתיצור איתי קשר.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
חשבתי על זה יותר מפעם אחת וזה לא שייך! יום אחד היה המחשב מקולקל ועבדתי מחוץ לבית היה בלגן שלם, יתכן שאלה שרגילות לצאת ביום יום זה אחרתנכתב ע"י אשר כותבת;2278379:ועוד משהו, לקום לפנות בוקר. כשכולם עוד ישנים ואת אחרי שינה טובה. אפשר לעבוד בשקט ולהספיק הרבה.
אצלי זה לא עובד. כי אני תמיד נירדמת.
אלא א"כ יש לי דד ליין מפחיד ממש. אז מרוב פחד אני מנטרת למחשב עם נס קפה וכותונת שינה.
ציינתי שאני לא פותחת את פרוג לפני שאני מסיימת לעבוד וראיתי ישועות הן בהספק והן בכמות העבודה ב"הנכתב ע"י Mix;2278382:לא לפתוח פרוג.................... במחילה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: