בעקרון 3 כוסות חומץ + ופקק של מרכך לדלי מיםאיך שוטפים עם מים וחומץ? כמה חומץ שמים על דלי מים?
אם לא שמים מרכך כביסה, הריח של החומץ נשאר?בעקרון 3 כוסות חומץ + ופקק של מרכך לדלי מים
למעשה אני שמה כוס חומץ אחד ופקק מרכך לחצי דלי
פסים שחורים כאלו? לנו היו מלא כאלה שפשופים, בגלל כל הגרירות של הנגרים, אנשי תאורה, סולמות וכל זה... וחשבנו שאלה "קריצים" כאלה שלא יורדים אבל אז האיש שיש הגיע והוא אמר שהריצוף מאוד חזק וזה לא שריטות. והוא אמר לנו שאפשר לנקות את זה עם משחת אסטוניש. (משחת אסטוניש היא בעצם אבק עם מים ועוד כמה חומרים, הוא אמר לנו לנסות לנקות עם קצת אבק מעורב במים, וזה באמת ירד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הזוייי, לא האמנו!!!!!!!! אז קנינו משחת אסטוניש לבית....)
וואי ממש תודה לך!
אני בידיוק באה לכתוב על הכתמים האלו עכשיו אמרתי אני אחפש קודם אולי כבר העלו את הנושא
ניסיתי עם אסטוניש וזה פשוט פלאים...
אז תודה ואולי עוד מישהי תראה עכשיו ותהנה...
אף פעם לא ניסיתי.אם לא שמים מרכך כביסה, הריח של החומץ נשאר?
שלום קופץ על האשכול. אני צריך דחוף פיתרון לפסים השחורים האלו.
עם איזה חומר אשטוניש? אני רואה שיש הרבה סוגים
אסטוניש - מבחר מוצרים תוצרת המותג אסטוניש | יעקבי
הכירו את מגוון המוצרים של המותג המוביל - אסטוניש. מחפשים את מוצרי אסטוניש? היכנסו לאתר יעקבי שופ, צפו בקטלוג וקנו אונליין.www.jacobi.co.il
תודה רבה!!!
בדיוקזה מה שטוב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: