הטבתם להגדיר.איך מלמדים את המבוגרים לוותר?
את המשחק שלה או משהו אחר?גם אחרי שעשינו את ההפרדה שהמשחק הספציפי הזה שלה היא לא מסכימה לוותר לשני
הטבתם להגדיר.
היא תגדל, ותראה את אמא שלה מוותרת, והיא תלמד לוותר.
ברור שאת המשחק שלהאת המשחק שלה או משהו אחר?
אני מדייקת, שהמשמעות העיקרית שעוזרת להם זה ההכרה שהמדבר שלהם והם לא באמת צריכים וחיבים לתת.
זה יפה שהם יעשו את זה. אבל ממש לא חיבים לוותר.
עוד יותרואם אומר לך שהוריה מוותרים הרבה
מה תגיד אז????
בגלל שאני יכולה לומר על עצמי , שבדבר שאני חזקה בו יש לי אוטומטית ציפיה גם מאחרים להיות יותר טובים,לא אמרתי שזה צריך להיות טבעי רק מתייעצת איך ללמד
אומר לכם, שתהיו רגועים, גם אם עכשיו היא לא מוותרת,ואם אומר לך שהוריה מוותרים הרבה מה תאמר אז?
זה דבר שגם למבוגרים מאוד קשה. בדרך כלל אנחנו מוותרים על דברים שאנחנו רוצים לוותר עליהם, אבל על דברים שמאוד חשובים לנו, בדרך כלל אנחנו לא מוותרים. רק אנשים שעבדו על עצמם מסוגלים לוותר על דברים מאוד חשובים להם. משחק זה דבר מאוד חשוב לילדה ולכן א"א לצפות ממנה לוותר. ובוודאי שלא כדי לכפות עליה לוותר.יש לה משחק ספציפי שלה שהאחים רוצים לשחק בו גם והיא לא מוכנה בשום פנים ואופן לתת להם
לכן שאלתי איך אפשר ללמד אותה לוותרמשחק זה דבר מאוד חשוב לילדה ולכן א"א לצפות ממנה לוותר. ובוודאי שלא כדי לכפות עליה לוותר.
זה מצוין שהיא יודעת לעמוד על שלה, והיא גם צודקת. זה באמת שלה.יש לה משחק ספציפי שלה שהאחים רוצים לשחק בו גם והיא לא מוכנה בשום פנים ואופן לתת להם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: