תתחדש. מה שאוכל בשמחה רבהאני כעת על ה700 לא יודע כלום ! (עדיין), אז אני צריך לא רק טיפים אלא כמעט הדרכה שלימה
תתחדש. מה שאוכל בשמחה רבהאני כעת על ה700 לא יודע כלום ! (עדיין), אז אני צריך לא רק טיפים אלא כמעט הדרכה שלימה
עכשיו אפשר ?תכלס דבר איתי אשמח לעזור לך
@שמחת חיים ולזה יש לך פתרון ?אני מנסה לנגן באורגן אם אוזניות וזה ממש זוועה !
כזה אקו בסאונד שאני לא מצליח לשמוע כלום !
איך מסדרים את זה שיהיה נעים באוזן ?
נשאר אותו דבר גם אחרי המשחקיםתנסה לראות אולי יש לך בעיה במגעים של האוזניות עם האורגן או עם המגדיל לפי-אל (בננה בלע"ז)
תכניס יותר חזק לאורגן, תסובב לכאן או לשם, שחק איתו.
נראה לי אם אני לא טועה ששמתי לב כעת שזה בעיקר בדגימות של הסט ממיוזי,למשל בגיטרה חשמלית ובקלרינט בעיקרהסאונד הגרוע שתיארת עם כל האקו והבלאגן מתאים מאוד למצב שיש בעיה מסויימת במגעים.
יכול להיות שקנית פי-אל לא טוב. תנסה אולי סוג אחר, אולי סוג אחר של אוזניות.
האורגן חדש. 99.9% שהבעיה היא לו בו
יכול להיותאם יש לך בחיבור של האוזניות לבננה 3 עיגולים תכניס רק את השתים
אני מתכון לומר שזה לא יהיה מוכנס עד הסוף אלא כמעט עד הסוף
ואז בדוק זה עובד טוב
סמסונג כן עם דיבוריתאיזה אוזניות זה?
והם עם דיבורית?
בדיוק רציתי לקנות אוזניות של JBL דגם C100 וידוע לי שיש להם דיבוריתבגלל הדיבורית זה נשמע ככה
לכן אני אמרתי לך לא להכניס את זה עד הסוף כי אז הדיבורית לא נקלטת
בקיצור זה בגלל הדיבורית אני אישית יש לי גם עם דיבורית ופשוט לא מכניס את הקבל של האוזניות עד הסוף ואז עובד לי מעולה
תודהלי גם יש JBL אבל יש אפשרות להזמין קבל בלי דיבורית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: