מייפל אורגני.
משתמש מקצוען
הלך לי המטען....
איך להתאים אני רואה שיש המון רמות וסוגים...
תודה רבה
איך להתאים אני רואה שיש המון רמות וסוגים...
תודה רבה
הבעיה שזרקתי את הישן...הולכים עם הישן לחנות ומבקשים כזה.
230vהבעיה שזרקתי את הישן...
אני רוצה להזמין מהרשת!
איך אני יודע מה דגם נמחשב?
כאילו מספיק לדעת את ה330V
כוונתי היתה לדגם המחשב ככה שם הדגם230v
לא מספיק
נראה אתר מוזר רק מטענים וכולם אותו מחיר....נשמע הגיוני?
Originalי 65W AC מתאם מטען Lenovo V330-14IKB 81B0004MGE + כבל חשמל
Original 65W AC מתאם מטען Lenovo V330-14IKB 81B0004MGE + כבל חשמל מ iladaptersonline.com.לקנות Original 65W AC מתאם מטען Lenovo V330-14IKB 81B0004MGE + כבל חשמל במחיר מעולה עם אחריות לשנה.www.iladaptersonline.com
כן. לא מכיר את האתר.נשמע הגיוני?
בדגמים שם לא מוזכר הדגם שליכן. לא מכיר את האתר.
בגדול הוא לא צריך מטען 'מיוחד' ואפי' אוניברסליים יעבדו איתו.
מה שאת צריכה לבדוק זה בעיקר את תקע הכניסה שהוא נכנס למחשב שלך.
המטען שאת צריכה הוא 65W [שזה 20 *3.25] (לא פחות)
לדוגמה
מטען למחשב נייד Lenovo 20v 3.25a 65w carbon - ₪139.00
מטען למחשב נייד Lenovo 20v 3.25a 65w carbon אחריות לשנהמטען למחשב נייד Lenovo 20v 3.25a 65w carbon עם חיבור שטוח כמו USBללא כבל חשמל מיקי(ניתן לרכוש בנלווים)www.grafpc.co.il
אין מה לחשוש, אם את רוצה להיות יותר רגועה פשוט תדברי איתם בטלפון או תשלחי להם שאלה.יש לי מה לחשוש?
סורי על החפירה...אין מה לחשוש, אם את רוצה להיות יותר רגועה פשוט תדברי איתם בטלפון או תשלחי להם שאלה.
אם השאלה היא אם שווה השקעה בין מקורי לחליפי, יש מה לדון, הכל תלוי כמה ההפרש במחיר וכמה אתם מוכנים להשקיע כרגע.שווה את ההשקעה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: