בלי להתייחס לגוף ההצעה שודאי לא שייכת לכל אחד.
צריך לדעת שכל הדוגמאות שמביאים מאנשי מקצוע שמרווחים אלפים לכל שעה הוא טעות מיסודה:
א. כי כדי להגיע להכשרה שלהם הם עבדו שנים במשרה מלאה פלוס, עד שצברו את המקצועיות ואת השם הטוב, כמו שאמר פעם מרצה בכיר כשנשאל "כמה זמן לקח לך להכין את ההרצאה" ענה להם "שלושים שנה - וחצי שעה". וממילא זה לא פיתרון למישהו שמלכתחילה מחפש משרה חלקית ולא רוצה להשקיע כמה שנים.
ב. גם כיום הם משקיעים הרבה יותר זמן ממה שאתה חושב הופעה לא נוצרת מעצמה, גם אברהם פריד ומ.ב.ד. משקיעים הרבה זמן וכסף כדי להשאר על הבמה.
בהוראת קבעכל מי שהציע לא להשתמש באשראי
איך אתם משלמים את כל החשבונות חשמל גז טל' פל'???
כמדומני שהיום את חשבונות הפלאפונים חייבים לשלם באשראי אבל יש הבדל גדול בין לשלם כמה חשבונות הכרחיים באשראי אחד מסודר או לגהץ את הכרטיס על כל קניה ברחוב.כל מי שהציע לא להשתמש באשראי
זה מתאים לחרדים?אני ממליצה על הקורס של גיל אורלי!
הקורס היחיד שלא רק בודק את ההכנסות וההוצאות
אלא נותן באופן מעשי הרבה חומר לאיך להגדיל הכנסות!
בעלי אברך כולל, שבר את הראש איך להגדיל הכנסות ונתקע בקירות.
הקורס הזה שינה לו חשיבה לגמרי.
אני מניח שהכוונה לכרטיס עם מסגרת אשראי, גם המתנגדים יכולים להחזיק כרטיס דיירקט,כל מי שהציע לא להשתמש באשראי
כל מי שהציע לא להשתמש באשראי
אני מניח שהכוונה לכרטיס עם מסגרת אשראי, גם המתנגדים יכולים להחזיק כרטיס דיירקט,
כך או כך אשראי זה עניין של אופי, אני מחזיק כמובן כרטיס, מעולם לא השתמשתי במסגרת האשראי שבו ואיני משלם בתשלומים, תמיד אני "אוחז ראש" מה המצב בחשבון, וב"ה מעולם לא נכנסתי למינוס,
הכרטיס מקל מאוד על הסדר בתשלומים כל סוף חודש יש פירוט כמה ירד לחשמל מים גז ארנונה וכו', וקל יותר להתארגן לחודש הבא
מצטער על הקונקרטיות אבל...מה עם הוצאות שבת ויום טוב? עם כל הקושי הכלכלי, אסור לאבד את האמונה שלנו!
למשודכיםאם אני רוצה להיות שדכנית - לאן פונים?
מצטער על הקונקרטיות אבל...
לא כדאי לך להתבטאות ככה - זה דיני נפשות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: