שלום וברכה,
אני מעוניינת להמיר חלק מהקמח בבצק החלות לקמח כוסמין/ קמח מלא רגיל. (גם בכל מאפה/ עוגה).
אשמח להמלצות על סוגי קמח, אופן וכמות ההמרה.
בנוסף- האם עוזר לעיכול קל יותר ופחות בעייתי בשבת ולאחריה? (אנחנו אוכלים לחם מקמח מלא כל השבוע).
אם אפשר תגובות מהירות- שאני אוכל להתחיל כבר בשבת הזו.
תודה מראש
אני מעוניינת להמיר חלק מהקמח בבצק החלות לקמח כוסמין/ קמח מלא רגיל. (גם בכל מאפה/ עוגה).
אשמח להמלצות על סוגי קמח, אופן וכמות ההמרה.
בנוסף- האם עוזר לעיכול קל יותר ופחות בעייתי בשבת ולאחריה? (אנחנו אוכלים לחם מקמח מלא כל השבוע).
אם אפשר תגובות מהירות- שאני אוכל להתחיל כבר בשבת הזו.
תודה מראש