דרוש מידע איך להגיע למקום הראשון בגוגל

ynf

משתמש פעיל
התחום הזה נקרא "קידום אתרים"

בכללי יש בגוגל שני סוגי תוצאות,
תוצאות ממומנות - משלמים על כל קליק שאנשים עושים על האתר
תוצאות אוגניות - תוצאות לא בתשלום שגוגל מחליט שהם הכי רלוונטיות לחיפוש
(חשוב! תוצאות ממומנות לא עולים באינטרנט מסונן נטפרי/אתרוג)

על מנת להופיע למקום גבוה בתוצאות האורגניות, יש לא מעט פרמטרים, הנה כמה עיקריים.
1. מילות המפתח מופיעות בכותרת ובתוכן העמוד.
2. סמכות האתר
3. שליחת מפת אתר לגוגל
4. קישורים פנימיים וחיצוניים
5. מהירות טעינת האתר
6. תגיות alt לתמונות
7. תוכן מעניין וארוך

זה מה שעולה לי עכשיו, יש עוד לא מעט

מה שמאוד חשוב לבדוק זה עד כמה תחרותיים מילות המפתח
(במקרה שזה מאוד תחרותי קשה מאוד בלי איש מקצוע בתחום)

בהצלחה
נכון בהחלט
ומנסיון שהיה אצלי
הנושא של תוכן מעניין ומושך אנשים זה הנקודה החזקה ביותר
גוגל מזהים כניסות רבות
גוגל מזהים שנמצאים אצל הרבה באתר
וכל זה נותן אפשרות קידום ללא עלות
אבל בהשקעה יומיומית ללא הפסק

צפורה לוי

משתמש מקצוען
מתכנן מילות המפתח של גוגל עוזר מאד. (Google Ads)
גם לזהות תחרות
וגם להוסיף לתכנים באתר מילים נרדפות/דומות הקשורות לעסק, בעלות נפח חיפוש גדול יותר
ואם תרצו לפרסם, זה גם הכלי של גוגל.
והכלל - התוכן הוא המלך! תכנים טובים ואיכותייים, נעימים לקריאה וקשורים ישירות לעסק, עוזרים תמיד!!

ניק 7446

משתמש פעיל
אני השתמשתי אישית באתר הזה מומלץ מאד
באמת הפרסומת של גוגל אדס מאוד מקדמת, ויתרה מכך- היא מקדמת את האתר בעצמותו ולא רק את הפרסומת, כך שגם אם אחרי תקופה תפסיקו את הפרסומת- האתר ודאי שקודם.
בכל מקרה, לא נראה לי ש"מקום ראשון" תמיד תופס.
יותר יתפוס לכתוב כותרת שהכי תגרום לגולש להיכנס דווקא אליך- וזאת בעיקר ע"י הבלטת פרט יחודי שיש רק אצלך וכמעט אין לאחרים- כגון מתנות יחודיות או שירות תוך יום אחד וכדו'.
על מנת להופיע למקום גבוה בתוצאות האורגניות, יש לא מעט פרמטרים, הנה כמה עיקריים.
1. מילות המפתח מופיעות בכותרת ובתוכן העמוד.
2. סמכות האתר
3. שליחת מפת אתר לגוגל
4. קישורים פנימיים וחיצוניים
5. מהירות טעינת האתר
6. תגיות alt לתמונות
7. תוכן מעניין וארוך
מצטרף!
וההסבר פשוט. גוגל סורק את האתר. ככל שיותר תספק אותו בתיאורים לתמונות- ככה הוא יכיר מצוין יותר את האתר שלך. יש הרבה קישורים באתר- אתה נותן לו עבודה לסרוק גם אותם- גרמת לו להתעסק "הרבה זמן" באתר שלך- זה סיבה מאוד טובה שהוא יעלה את האתר הישר למעלה.
לכן הקידום הממומן מוסיף לקידום האורגני, כי גוגל מתחיל להכיר את דפי האתר שלך טוב יותר, וכדלעיל.
ובכל מקרה, כשעושים קידום ממומן- עצה טובה: לא לשכוח שהאתר יהיה גם מקודם אורגנית - דהיינו שיענה על הדרישות שלעיל, משום שבזמן המימון גוגל עובר על האתר, ואם האתר עונה על כל הדרישות שבציטוט- גוגל ישב הרבה מאוד זמן באתר, והוא יקדם אותך אורגנית לעתיד - גם אחרי הפסקת הפרסומת תישאר למעלה.

ניק 7446

משתמש פעיל
זה לא ממש נכון
אולי לא הובנתי נכון. "קודם" זה לא אומר שהוא יהיה על המקום הראשון, אבל וודאי שמצב של האתר יהיה יותר טוב מבחינת קידומו לעומת הזמן של לפני המימון. ואם עבדו חזק גם על מה שכתבו לעיל- אז וודאי שהמצב שלו יעלה למעלה (ושוב, זה לא מכריח שהוא יהיה במקום הראשון).
אני אומר את זה מניסיון שלי, ואני מסכים שאפשר לחלוק, אבל עדיין כך אני סבור.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
אולי לא הובנתי נכון. "קודם" זה לא אומר שהוא יהיה על המקום הראשון, אבל וודאי שמצב של האתר יהיה יותר טוב מבחינת קידומו לעומת הזמן של לפני המימון. ואם עבדו חזק גם על מה שכתבו לעיל- אז וודאי שהמצב שלו יעלה למעלה (ושוב, זה לא מכריח שהוא יהיה במקום הראשון).
אני אומר את זה מניסיון שלי, ואני מסכים שאפשר לחלוק, אבל עדיין כך אני סבור.
האפקט היחיד שאני יכול לחשוב עליו בהקשר הזה הוא ההשפעה החברתית - אנשים משתפים את הקישור לאתר ברשתות החברתיות ופורומים
השפעה נוספת עשויה להיות למשך השהייה באתר, אבל זה קשור כבר במידה ניכרת לתוכן עצמו

ynf

משתמש פעיל
זה לא ממש נכון
אני נוטה להסכים איתך
מנסיון של 7 שנים בתפעול אתר מסוים
בעקביות יומיומית (מלבד שבתות וחגים ח"ו)
הגענו למקום ראשון בנושא

לעומת זה המתחרים השונים
שלא לקחו את העבודה ברצינות אלא הפילו את זה על החברות המקדמות
לא זכור שניצלו את ההצעה שלאחר קידום בכל מקרה נשארים למעלה
מעניין מאד למה...

ניק 7446

משתמש פעיל
מעניין מאד למה...
אדייק.
יש השפעה ע"י הקידום של גוגל הממומנת לקידום האורגני. כדי שההשפעה תהיה בעוצמה ולאורך זמן- כאן חשוב שבעל האתר תמיד יקדם אורגנית את האתר שלו, כך שהתוצאה של הקידום האורגני תקבל השפעה חזקה ע"י הקידום הממומן. עבר זמן והוא הפסיק לקדם אורגני את עצמו - ההשפעה תרד, ותעלם.
זה דברים שראיתי פיזית שזה ככה, ואנקוט דוגמא.
היה אתר שקידמתי אותו גם ממומן וגם אורגני. הקידום היה על דף מוצר ספיציפי.
הקידום האורגני היה חזק לכל האתר.
בגלל שהאתר היה טרי מידי לגוגל, עדיין לא ראיתי תוצאות יפות של הקידום.
אחרי הרבה זמן קידמתי ממומן (את הדף הנ"ל).
אחרי תקופה הפסקתי את הקידום הממומן.
ההבדל היה מוחשי.
הדף שקודם בצורה ממומנת- נשאר יחסית למעלה (כמובן שהמשכתי עם האורגני), מה שלא היה לפני הממומן.
השאר- פחות.
ואולי ההסבר יותר פשוט.
אחד הדברים שמשאירים או מרימים אתר ללמעלה זה ריבוי גולשים בו.
ברגע שיש קידום ממומן- יש יותר גולשים, וריבוי גולשים זו סיבה טובה שישאר למעלה.
אחרי שהקידום הופסק, כבר הרבה גולשים היו בו, הוא עדיין היה למעלה, ולכן הגולשים הבאים המשיכו להיכנס אליו, וכך זה נשאר.
ושוב, אם אני יפסיק עם הקידום האורגני - לאט לאט הוא ירד למטה.
אבל השפעה מהקידום הממומן - הייתה.
-
לא נעים לי לחלוק כאן על מי שעובד בצורה רשמית בדברים האלה, כי אני לא "עובד" בזה, ולכן יתכן שיהיה לכם הסבר אחר לתופעה שהייתה לי, ובכל מקרה תודה על ההתייחסות.

ynf

משתמש פעיל
אדייק.
יש השפעה ע"י הקידום של גוגל הממומנת לקידום האורגני. כדי שההשפעה תהיה בעוצמה ולאורך זמן- כאן חשוב שבעל האתר תמיד יקדם אורגנית את האתר שלו, כך שהתוצאה של הקידום האורגני תקבל השפעה חזקה ע"י הקידום הממומן. עבר זמן והוא הפסיק לקדם אורגני את עצמו - ההשפעה תרד, ותעלם.
זה דברים שראיתי פיזית שזה ככה, ואנקוט דוגמא.
היה אתר שקידמתי אותו גם ממומן וגם אורגני. הקידום היה על דף מוצר ספיציפי.
הקידום האורגני היה חזק לכל האתר.
בגלל שהאתר היה טרי מידי לגוגל, עדיין לא ראיתי תוצאות יפות של הקידום.
אחרי הרבה זמן קידמתי ממומן (את הדף הנ"ל).
אחרי תקופה הפסקתי את הקידום הממומן.
ההבדל היה מוחשי.
הדף שקודם בצורה ממומנת- נשאר יחסית למעלה (כמובן שהמשכתי עם האורגני), מה שלא היה לפני הממומן.
השאר- פחות.
ואולי ההסבר יותר פשוט.
אחד הדברים שמשאירים או מרימים אתר ללמעלה זה ריבוי גולשים בו.
ברגע שיש קידום ממומן- יש יותר גולשים, וריבוי גולשים זו סיבה טובה שישאר למעלה.
אחרי שהקידום הופסק, כבר הרבה גולשים היו בו, הוא עדיין היה למעלה, ולכן הגולשים הבאים המשיכו להיכנס אליו, וכך זה נשאר.
ושוב, אם אני יפסיק עם הקידום האורגני - לאט לאט הוא ירד למטה.
אבל השפעה מהקידום הממומן - הייתה.
-
לא נעים לי לחלוק כאן על מי שעובד בצורה רשמית בדברים האלה, כי אני לא "עובד" בזה, ולכן יתכן שיהיה לכם הסבר אחר לתופעה שהייתה לי, ובכל מקרה תודה על ההתייחסות.
ייש"כ על ההסבר המפורט והנפלא

רינהההה

משתמש פעיל
בלת"ק חלקי

נושא של קידום אתרים זו תורה שלמה, וגם זה לא משהו שאפשר לבדוק במחשב הספציפי של כל משתמש, כי לכל משתמש הקידום הוא שונה בהתאם לתחום העניין שלו.

בכללי מכירה מישהו שממש משקיע בזה(הפרסומות זו הפרנסה שלו...) וזה דורש זהירות מופלגת על כל תגית HTML, כל לינק, שלא יראה ספאם חלילה, צריך הרבה ללמוד ולהזהר,
בגדול יש חשיבות מאד גדולה לדפי הHTML של האתר. זה מאד משפיע.
(מכניסים כותרות לכל תגית, הרבה מאד לינקים מוסווים שמגיעים לאותה כתובת וכו')
וצריך להזהר, כי אם גוגל עולים על הספאם הם אוטומטית מורידים את הדירוג

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה