דרוש מידע איך לגרום לילד/ה לא להרדם בהסעה חזור ממסגרת לימודים?

כהן כהן

משתמש רשום
היי....
הבת שלי בת 4 חוזרת בהסעה מהגן. היא בדרך כלל נרדמת.הייתי מעדיפה שלא זה משבש את כל סדר היום וכן את הקימה בבוקר.
אשמח למי שיש רעיון במה להעסיק אותה בזמן הנסיעה.
תודה.

בינהלה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
היי....
הבת שלי בת 4 חוזרת בהסעה מהגן. היא בדרך כלל נרדמת.הייתי מעדיפה שלא זה משבש את כל סדר היום וכן את הקימה בבוקר.
אשמח למי שיש רעיון במה להעסיק אותה בזמן הנסיעה.
תודה.
יש עכשיו להיט לילדים - פופיט חשמלי
כך היא גם תהיה מסמר ההסעה וכולן תרצינה לשבת לידה (:
רק מרחמת על ההורים של הילדות שסביבה - שיצטרכו לעמוד בלחצים / לקנות גם...

יותר לימודי -סיימון סיי - משחק שצריך לחזור על האורות שנדלקים - מפתח את הזכרון ואצלי הילדים מאד אוהבים

כהן כהן

משתמש רשום
יש עכשיו להיט לילדים - פופיט חשמלי
כך היא גם תהיה מסמר ההסעה וכולן תרצינה לשבת לידה (:
רק מרחמת על ההורים של הילדות שסביבה - שיצטרכו לעמוד בלחצים / לקנות גם...

יותר לימודי -סיימון סיי - משחק שצריך לחזור על האורות שנדלקים - מפתח את הזכרון ואצלי הילדים מאד אוהבים
יש לי את המשחק פופיט חשמלי..אנסה.
תודה

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
1. לבקש מהנהג להגביה את המזגן.
2. אני כשאני נרדם (בנסיעה) וכן בני הבית, לתת משו לאכול או סוכריה על מקל וכדו'.

כמובן תלוי כמה זמן הנסיעה.

כהן כהן

משתמש רשום
מי אמור להעסיק אותה? המלווה או היא את עצמה?
אם היא את עצמה- לא יודעת כמה זה יחזיק מעמד שהיא תזכור ותרצה כל יום להוציא את המשחק מהתיק...
המלווה לא מתעסקת בזה. היא אמרה אולי תשימי לה כל יום חטיף בתיק ובזמן הנסיעה היא תאכל.
פחות אהבתי את הרעיון שכל יום היא תאכל באופן קבוע בהסעה חטיף ...יש הרבה הזדמנויות שגם ככה היא אוכלת חטיפים....

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אולי תנסו לסדר או לבקש שהמסלול יהיה קצר יותר,
ככה שגם אם היא תרדם (דבר שמאד קשה למנוע אם אין מישהו שפיזית ישגיח ויעיר), זה היה לפרק זמן קצר ממש ולא יגרום לשיבוש כ''כ.

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
אם זה אפשרי אולי תציידי אותה באוסף כלשהוא שהא מחליפה רק בנסיעה...
מדבקות, מחקים, מחזיקי מפתחות, וכל פעם שתשב ליד חברה אחרת שתחליף איתה. כמובן בתאום עם אמהות אחרות אבל כנראה שווה את ההשקעה...
הבת שלי בגיל הזה וההחלפה היא רק למען החלפה בלי יותר מידי התפקצ'נות מה שווה ומה לא...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  98  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה