יש עכשיו להיט לילדים - פופיט חשמליהיי....
הבת שלי בת 4 חוזרת בהסעה מהגן. היא בדרך כלל נרדמת.הייתי מעדיפה שלא זה משבש את כל סדר היום וכן את הקימה בבוקר.
אשמח למי שיש רעיון במה להעסיק אותה בזמן הנסיעה.
תודה.
יש לי את המשחק פופיט חשמלי..אנסה.יש עכשיו להיט לילדים - פופיט חשמלי
כך היא גם תהיה מסמר ההסעה וכולן תרצינה לשבת לידה (:
רק מרחמת על ההורים של הילדות שסביבה - שיצטרכו לעמוד בלחצים / לקנות גם...
יותר לימודי -סיימון סיי - משחק שצריך לחזור על האורות שנדלקים - מפתח את הזכרון ואצלי הילדים מאד אוהבים
המלווה לא מתעסקת בזה. היא אמרה אולי תשימי לה כל יום חטיף בתיק ובזמן הנסיעה היא תאכל.מי אמור להעסיק אותה? המלווה או היא את עצמה?
אם היא את עצמה- לא יודעת כמה זה יחזיק מעמד שהיא תזכור ותרצה כל יום להוציא את המשחק מהתיק...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: