גם לי זה נראהנכתב ע"י אהל;2403455:רק לי זה נראה מכתב פקטיבי?
אבל מה זה משנה מה המכתב העיקר התוכן אמיתי
גם לי זה נראהנכתב ע"י אהל;2403455:רק לי זה נראה מכתב פקטיבי?
נכתב ע"י אהל;2403455:רק לי זה נראה מכתב פקטיבי?
נו אז מה כן אפשר לעשות?נכתב ע"י משה צבי;2401917:כמו כללים בגדול
א. חישוב ופירוט הוצאות והכנסות - כולל צפויות, מאוד עוזר וזה לא פותר.
ב. בשום אופן לא לחשב ב-100%, מספיק להגיע ל-90%. מי שרוצה להסתדר לבד, ה' מראה לו מידית שהוא צריך להגיע אליו.
ג. להקטין הוצאות - ברוב המקרים בציבור שלנו, לא זה הבעיה
ד. להוסיף הכנסות - בתנאי שזה לא הורס את הבית והילדים וכו'. (יש חובת ההשתדלות, ברגע שזה פוגע בחינוך הילדים וכד' - אנחנו פטורים מהחוב שלנו, וה' ישלח לנו מה שצריך בלי השתדלות).
ה. מזומן שקים וכד', תלוי באופי ההכנסות ובאופי האנשים - אי אפשר להגיד בזה כלל
נכתב ע"י אזי שמש;2250275:מתייעצת לגבי משפחה קרובה יחסית צעירה שנמצאים בחובות גדולים,
עקב התנהלות שגויה וחוסר עבודה.. מכל מיני סיבות ..במשך תקופות.
שני בני הזוג עובדים ומאד מעונינים להיכנס לתוכנית ומסגרת שתחזיר את השפיות.
הזוג חרדי וכמובן התגובות צריכות להתאים.
אל תתנו מוסר ואל תטיפו -מה חשבו לעצמם..
כי את זה עושים לבד...
אם מישהו מתעסק בזה , מכיר ויודע איך אפשר לעזור באמת.
אודה לתשובתו.
נכתב ע"י אודם;2403136:מניסיוני, ומעבר ארוך מאחורי, ומביקור אצל טובי היועצים והמומחים ואחר היטלטלויות רבות בין גמחי"ם בנקים וכדו' (אין בכוונתי לשום יועץ ספציפי)
מצאתי ארגון הנקרא בשם "חיים ברווח" שעזר לי מאוד, להירגע, בחודש הראשון לא הסכים לשמוע ממני על החובות, אבל אח"כ טיפל ועוד איך טיפל, וה-כ-ל בכמה שיחות טלפון מעודדות ומחמיאות, ומכאן היריעה קצרה מלספר איך שיניתי את חיי,
רק לדוגמא אם פעם הייתי מציץ בפרוג כל שעה, כיום אחת לשבוע, ואפי' אין לי זמן להגיב,
הרבה הצלחה
באותו ענייןנכתב ע"י מיכל101;2408084:די, נמאס מהניקים המזוייפים שמפציצים את הפורום.
איך מגיעים לפעמונים גבעת שמואל? יש לך אולי מספר?לפעמונים יש שלוחה מיוחדת בגבעת שמואל, שנחשבת כ"חילוץ והצלה..."
למקרים של חובות קשים וחוסר התנהלות כלכלית לקויה.
רב המקרים המטופלים שם הם של משפחות חרדיות וגם הצוות שם ברובו חרדי.
אם משפחה מצליחה להתקבל לליווי הזה, היא לומדת מהבסיס הכל ומקבלת מלווה צמוד לאורך כל התהליך עד למצב של איזון ואפילו יותר מכך.
0732620700איך מגיעים לפעמונים גבעת שמואל? יש לך אולי מספר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: