איך יוצאים מהחובות? לרצינים בלבד.

אזי שמש

משתמש חדש
מתייעצת לגבי משפחה קרובה יחסית צעירה שנמצאים בחובות גדולים,
עקב התנהלות שגויה וחוסר עבודה.. מכל מיני סיבות ..במשך תקופות.
שני בני הזוג עובדים ומאד מעונינים להיכנס לתוכנית ומסגרת שתחזיר את השפיות.
הזוג חרדי וכמובן התגובות צריכות להתאים.

אל תתנו מוסר ואל תטיפו -מה חשבו לעצמם..
כי את זה עושים לבד...

אם מישהו מתעסק בזה , מכיר ויודע איך אפשר לעזור באמת.
אודה לתשובתו.

Rרחמים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
א. משמעת עצמית
ב. לנהל רישום מסודר של כל ההכנסות וההוצאות, הסדר יתן תמונת מצב אמיתית, וממילא יהיה יותר קל לוותר על מותרות וכו' ולחסוך.
ג. להפריש כל חודש לכיסוי החובות.
ד. תפילה!

בהצלחה :)

מרגלית2020

משתמש רשום
לפעמים אין מנוס מעצות מקצועיות, כאלה שמתאימות ספיציפית למשפחה האמורה. ארגון פעמונים וכו' יכולים לעזור.

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
1. לבטל את כל כרטיסי האשראי.
2.לקחת הלוואה אחת גדולה, ולהחזיר איתה את כל החובות הקטנים, בפריסה שהם יכולים לעמוד בה.
3. יש ארגונים שמתמחים בליווי כלכלי, הכי טוב לפנות אליהם, ולקבל ייעוץ פרטני.

Rרחמים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
נכתב ע"י מרגלית2020;2250296:
לפעמים אין מנוס מעצות מקצועיות, כאלה שמתאימות ספיציפית למשפחה האמורה. ארגון פעמונים וכו' יכולים לעזור.

כמה הם לוקחים על השירות שלהם?

1. לבטל את כל כרטיסי האשראי.
בדרך כלל מספיק לבטל את מסגרת האשראי כך אי אפשר להכנס למינוס, כיון שיש מעלה לאשראי שרואים את כל הוצאות בצורה מסודרת בחשבון הבנק, מה שאין כן כאשר משתמשים במזומן.

maormark

משתמש רשום
1. להציג גרפים וטבלאות מסודרות של הוצאות מול הכנסות
2. לעשות סדר בכל ההוצאות הקבועות ולבדוק אם אפשר לבטל
3. הרבה פעמים משלמים על ביטוחים מיותרים וניתן להוזיל עלויות
4. לבדוק את הריביות הנלקחות בחובות, הרבה פעמים משלמים מעל ומעבר
כאשר בבנקים אחרים נותנים ריביות הרבה יותר טובות

חוץ מזה מציע להירשם לארגון פעמונים - ולקבל ייעוץ בנושא.

אזי שמש

משתמש חדש
נכתב ע"י מרגלית2020;2250296:

יש לכם מידע מה ההבדלים בין פעמונים למסילה והאם אפשרי לעמוד בתנאים שלהם?

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י Rרחמים;2250304:
כמה הם לוקחים על השירות שלהם?

בדרך כלל מספיק לבטל את מסגרת האשראי כך אי אפשר להכנס למינוס, כיון שיש מעלה לאשראי שרואים את כל הוצאות בצורה מסודרת בחשבון הבנק, מה שאין כן כאשר משתמשים במזומן.

פעמונים ומקימי (ואולי עוד) לא לוקחים תשלום על השרות. אלו ארגונים פילנתרופיים.
מסילה ועוד - לוקחים תשלום על כל פגישה...

חני

ASUS

משתמש צעיר
קודם כל לבטל אשראי כי העין רואה והלב חומד וכשלא רואים את הכסף ביד לא מרגישים כמה שזה מצטבר
קניות בסופר רק עם רשימה מהבית הסופר לא פרייאר שימו לב שהמוצרי יסוד ביצים ולחם תמיד בפינות הרחוקות כדי שבדרך ללחם תתפתו לקחת עוד
ודבר אחרון תגשו לגמ''ח יד שמשון בקרית ספר יש להם ליווי מקצועי איך לצאת מחובות בחינם ויש להם סרט של הרצאות בנושא
יש לי העתק של חוברת שהם הוציאו אני מאמין שם תבקשו הם יעלו את זה לפה לתועלת הציבור

אזי שמש

משתמש חדש
נכתב ע"י ASUS;2250322:
קודם כל לבטל אשראי כי העין רואה והלב חומד וכשלא רואים את הכסף ביד לא מרגישים כמה שזה מצטבר
קניות בסופר רק עם רשימה מהבית הסופר לא פרייאר שימו לב שהמוצרי יסוד ביצים ולחם תמיד בפינות הרחוקות כדי שבדרך ללחם תתפתו לקחת עוד
ודבר אחרון תגשו לגמ''ח יד שמשון בקרית ספר יש להם ליווי מקצועי איך לצאת מחובות בחינם ויש להם סרט של הרצאות בנושא
יש לי העתק של חוברת שהם הוציאו אני מאמין שם תבקשו הם יעלו את זה לפה לתועלת הציבור

זה לתושבי קרית ספר או יותר?

אזי שמש

משתמש חדש
תודה באמת לכל המגיבים והעוזרים,
מלבד הטיפים שתמיד אפשר וכדאי לחדד,
מכל הדברים שהוצעו כאן המקצועיים זה מידיעה שאכן הם הצליחו לעזור להעלות אותם על דרך המלך?
נראה לי שהמקרה הזה הוא רק למשהו מקצועי , כי לבד הם ניסו הרבה פעמים ולא צלח .

עימוד ספרים

משתמש פעיל
לא נראה לי שזה סיפור מסובך.
אם הם מוסרים את התנהלותם הכלכלית לאדם אחר, והוא מקציב להם כמה להוציא לכל סעיף ביחס להכנסות, הוא מחליט מה אפשר לקצץ ואיך אפשר בקלות להגדיל הכנסות, הם מסודרים.
זה בעצם מה שעושים כל הארגונים, אין רעיונות מחוץ לקופסא על התנהלות נכונה.

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
לפעמונים יש חומר באתר שלהם+ צור קשר.

ואת הצעד הראשון הם כבר עשו- בכך שהם רוצים והרצון שלהם משותף.
ברגע שאדם רוצה, הוא כבר ישיג בע"ה את המטרה.

אגב, פעם צבי סילבר ממסילה אמר לי שיש 2 דרכים,
1. להקטין הוצאות
2. להגדיל הכנסות

לפעמים אין איך להקטין הכנסות. אין ממה.
וצריך לחשוב ברצינות על הגדלת הכנסות.

אני מציעה לחברות לעזוב את המרכז ולעבור לפריפריות, לגור בנעימים, ולשים את דמי השכירות בצד. למרות שלא לכל אחד זה מתאים לגור בירוחם.

להודות להלל

משתמש פעיל
תפילה. תפילה. תפילה.
גם על להגיע לאנשים הנכונים שיתנו הדרכה מותאמת,ולא ישחיתו עוד כסף שאין...
לצד הליווי המקצועי, מומלץ להצמד לחוברות "באר הפרשה" של הרב בידרמן, ולקבל חיזוק אדיר באמונה בעניין. זה עוזר להרים את הראש מעל המים, ולא לטבוע בחובות גם באופן רגשי ומוראלי. בסופו של דבר, ואולי בתחילתו, כל ענין הפרנסה, הוא אחד משלוש מפתחות ששמורים בידי הבורא, והוא הכתובת הנכונה והיחידה.

ASUS

משתמש צעיר
גמ"ח יד שמשון נותן הלוואות רק לתושבי מודיעין עלית אבל יעוץ ישמחו לתת לכלל הציבור

ASUS

משתמש צעיר
אם יהיה לי זמן אבקש רשות להעלות סרטים מהכנסים של היעוץ שלהם לגוגל דרייב כדי לאפשר לכם להעתיק אם משהו מכם יש לו זמן יעשה חסד ויקח מהם ויעלה למען הכלל

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הארגונים שעוזרים מתבססים על כך שקודם כל צריך הכנסה מינימלית של 1500 ₪ לנפש. אם הם לא שם הם לא יכולים לעזור. מנסיון.
מה שהם מציעים קודם כל להגדיל הכנסות כדי להגיע למצב הראשוני הזה, ורק אז ניתן לעזור בכלכלה נבונה

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י נני5;2250536:
הארגונים שעוזרים מתבססים על כך שקודם כל צריך הכנסה מינימלית של 1500 ₪ לנפש. אם הם לא שם הם לא יכולים לעזור. מנסיון.
מה שהם מציעים קודם כל להגדיל הכנסות כדי להגיע למצב הראשוני הזה, ורק אז ניתן לעזור בכלכלה נבונה

מכירה די הרבה משפחות שלא מגרדות את ה1500 לנפש בחודש, וחיות בשלום ובשלווה, באפס חובות ובלי להכיר את המינוס משום צומת (אבל אין להם משכנתא).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה