בקושי מעודכן שם משו.ממליץ בחום על הקו של @אבי770
לא זה עובד על מאגר של me שזה בין המאגרים הגדולים בארץ כך @אבי770 כתב במתמחים טופבקושי מעודכן שם משו.
זה קו חדש?
כמדומני שדרך האתר זה מוגבל ל5 מספרים בלבד.אין על זה.
Truecaller - Leading Global Caller ID & Call Blocking App
We have identified 184.5 billion unknown calls & helped in blocking 37.8 billion spam calls in 2021. Download the Truecaller app for free today for safer communication!www.truecaller.com
משום מה זה לא עובד ליאין על זה.
Truecaller - Leading Global Caller ID & Call Blocking App
We have identified 184.5 billion unknown calls & helped in blocking 37.8 billion spam calls in 2021. Download the Truecaller app for free today for safer communication!www.truecaller.com
עובד.משום מה זה לא עובד לי
5 מספרים ליוםכמדומני שדרך האתר זה מוגבל ל5 מספרים בלבד.
מספר חדש למי זה פון
בס"ד עובד.
0796069129
הצלחה רבה
יש גם משהו דומה:
טלמי
0794946464
גם אני.אומנם קוראים לזה "מי זה פון החדש" אבל לא נראה לי שזה קשור למי זה פון הישן,
חיפשתי בחדש כמה מספרים שבישן היו מעודכנים ובחדש אין מידע על מספרים אלו
אומנם קוראים לזה "מי זה פון החדש" אבל לא נראה לי שזה קשור למי זה פון הישן,
חיפשתי בחדש כמה מספרים שבישן היו מעודכנים ובחדש אין מידע על מספרים אלו
מסתבר שהם בונים על זה שכל אחד שרוצה לבדוק מספר מכניס את המספר שלו, וככה המאגר מתמלאגם אני.
בקושי מעודכנים שם מספרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: