עומדים על שם המוכר למעלה, ונפתח חלון מידע על המוכראיך רואים שזו חנות חדשה?
המוכר הזה קיים מ- 4/5/2021, שזה נחשב למוכר ממש חדש, שגם ללא סימני האזהרה האחרים, זו סיבה לחשוש לקנות ממוכר כ"כ חדש.
עומדים על שם המוכר למעלה, ונפתח חלון מידע על המוכראיך רואים שזו חנות חדשה?
תודה רבה על הפירוט!!עומדים על שם המוכר למעלה, ונפתח חלון מידע על המוכר
צפה בקובץ המצורף 907429
המוכר הזה קיים מ- 4/5/2021, שזה נחשב למוכר ממש חדש, שגם ללא סימני האזהרה האחרים, זו סיבה לחשוש לקנות ממוכר כ"כ חדש.
מה זה התגובות האלה? נשמע טובאל תסתכלי בתגובות האלה
חכי תראי מה כתוב בתגובות האמתיות של אנשים שקנו ולא קיבלו
ויש עוד הרבה...
צפה בקובץ המצורף 907382צפה בקובץ המצורף 907383
כנראה המוכר מבטל את ההזמנה, וככה לא מתאפשר למזמינים אפשרות להשאיר ביקורת.מה זה התגובות האלה? נשמע טוב
צפה בקובץ המצורף 908087
במידה והמוכר מבטל את ההזמנה, זה נמחק לי מההזמנות שלי?כנראה המוכר מבטל את ההזמנה, וככה לא מתאפשר למזמינים אפשרות להשאיר ביקורת.
כי אםשר לראות ב'שאלות ותשובות' מלא תלונות על כך שהוא לא שולח
לא פגשתי אף פעם במצב שמוכר יכול לבטל הזמנה, הוא יכול לא לשלוח כמה ימים ואז ההזמנה מתבטלת, אבל במקרה כזה כן אפשר להשאיר ביקורתבמידה והמוכר מבטל את ההזמנה, זה נמחק לי מההזמנות שלי?
לא. פשוט סטטוס ההזמנה הופכת למבוטל.במידה והמוכר מבטל את ההזמנה, זה נמחק לי מההזמנות שלי?
הוא בהחלט יכול לבטל את ההזמנה, קרה לי כמה פעמים.לא פגשתי אף פעם במצב שמוכר יכול לבטל הזמנה,
למוכר באלי-אקספרס אין גישה בשום צורה לפרטי האשראי שלכם,יכול להיות שהוא זה שעקץ לי את האשראי לפני שבועיים?
ככל הידוע לי האשראי מחויייב רק ע"י אלי אקספרס ולא ע"י החנות ישירות, כך שאין הבדל בזה בין החנויותיכול להיות שהוא זה שעקץ לי את האשראי לפני שבועיים?
הזמנתי שם אוזניות ויומיים אחרי זה היה לי חיוב באשראי 300 ש"ח מחברת מוניות בדובאי....
נ.ב. האוזניות לפי מספר מעקב נמצאות במרכז המיון במודיעין...
עריכה:
עכשיו בדקתי וזה לא החנות הזאת, אבל זה עדיין הגיוני ש"שאבו" לי את פרטי האשראי משם....
מה הקישור?הי, הזמנתי אוזניות בלוטוס מאלי אקספרס בדולר והיום זה הגיע לי, עושות רושם טוב בהחלט, מומלץ לבדוק.
יש קישור?הי, הזמנתי אוזניות בלוטוס מאלי אקספרס בדולר והיום זה הגיע לי, עושות רושם טוב בהחלט, מומלץ לבדוק.
מה הקישור?
זה שהעלו למעלה?
אני צריכה לחפש במייל שלי, תכף אעלה.יש קישור?
אז שילמתם על זה 4 דולר...אני הזמנתי בתור משתמש חדש וקניתי את האוזניות עם ההטבה שהם מביאים למשתמשים חדשים, לא יודעת כמה זה עכשיו.
לפי השאלות והתשובות שם בתגובות זה נראה שזה מגיע רק עם אוזניה אחת.הנה הקישור:
אני הזמנתי בתור משתמש חדש וקניתי את האוזניות עם ההטבה שהם מביאים למשתמשים חדשים, לא יודעת כמה זה עכשיו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: