כללי איך הפרסומת

gilag1

משתמש צעיר
אני צריכה לעצב פרסומת עבור קינוחים שתתפרסם בעיתון של שמחות אך אני מרגישה שזה נראה יותר פרסומת לבגדים וכד' מהי דעתכם
(מי שיכול להעלות שכולם יראו תודה)

קבצים מצורפים

• לפרוג.pdf
    1.1 MB · צפיות: 22

ck

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נראה מדהים ויוקרתי.

יוספי רוזן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
את חייבת להוסיף תמונות של הקינוחים, זה מה שיתן את הטעם....
הכיוון מוצלח!
בהצלחה.

ציפורה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
כללית טוב מאד. רק האדום הזה לא מתאים כ"כ לאוכל. ואם רצית לשדר יוקרה- אדום איננו צבע יוקרתי.

gilag1

משתמש צעיר
נכתב ע"י ציפורה;371509:
כללית טוב מאד. רק האדום הזה לא מתאים כ"כ לאוכל. ואם רצית לשדר יוקרה- אדום איננו צבע יוקרתי.
אני חשבתי על האדום ואני רוצה התאמה לצבעי הלוגו
ומה בעיניך יוקרתי לגבי אוכל סגול לדוג יוקרתי אך לא אשים אותו בפרסומת אוכל אשמח לשמוע הצעות

karniya

משתמש רשום
ואני שמעתי שאדום מעלה את התיאבון.... בגלל זה בהרבה מסעדות יש גוונים של אדום (ספות, קירות וכיוצ"ב).
לגופה של פרסומת.. גם לי היה חסר תמונה של הקינוחים.. תמונה קבוצתית או משהו סגנון.. הקצפת לבד.. לא עושה את העבודה. לגבי האדום (אם את מחליטה להמשיך איתו) הייתי מחזק אותו לכיוון ארגמן.
הצלחה

gilag1

משתמש צעיר
עוד אופציה

את זה עשיתי בהתחלה אך זה נראה לי נדוש

קבצים מצורפים

• קינוח לפרוג.jpg
    KB 724.2 · צפיות: 14

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
הזהב על האדום עושה כאב ראש ומיטשטש בעיניים.
לדעתי השני בתוספת קינוחים מגרים יכול להיות מצויין.

בסך הכל מאד מאד יפה

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בגדול - מקסים!
הארות:
- התמונה של הקצפת נחמדה אבל למה לא לשים את אחד הקינוחים המיוחדים?
(לא חייב, אבל יכול להיות שזה יוסיף. אבל יכול להיות גם שלא).
הצריבה של הקצפת לעומת זאת, ממש לא טובה, משוננת, וניכר שנעשתה עם "מטה הקסם".

- האדום לדעתי כן מתאים, אבל לעדן אותו קצת לכיוון של בורדו, לא ממש בורדו, שלא יהיה כבד, רק טיפה.

- הפונט הראשי מצויין. הפונט של הפירוט (אבטיפוס) לגמרי לגמרי לא קשור ולא מתאים.

- הגל שבו הטלפונים קרוב מדי לקצה, וגם הטקסט שבתוכו.

- הטקסט החום על רקע אדום לא כ"כ קריא

טאצ'

משתמש רשום
מצטרפת להערות קודמיי, ומוסיפה:

המילים 'שיווק קינוחים' מוטות מדוע? זה לא תורם לכלום, בטח לא לטיפוגרפיה בפרט שהשורות שמתחתיו במדרגה

בטלפון הנייד כדאי לשים מקף בין הקידומת לבין המספר

סה"כ עבודה יפה

gilag1

משתמש צעיר
עם מעט שינויים

<HR style="COLOR: #bfbfbf; BACKGROUND-COLOR: #bfbfbf" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->תודה על ההארות וההערות
בקשר לתמונות זה בתהליך צילום...זה יכנס בע"ה לעיצוב אם לא זה הבא
אם אפשר שמגיבים לרשום לאיזה מהם מתכוונים לעיצוב הראשון שעכשיו קצת שיניתי או לעיצוב השני עם התותים
תודה
<!-- / message --><!-- attachments -->

קבצים מצורפים

• לפרוג.pdf
    1.4 MB · צפיות: 21

imb

משתמש מקצוען
יפה מאוד! השינויים היטיבו עם העבודה.

כמו שאמרו למעלה, האדום הוא אכן צבע מעורר תאבון ולכן הוא מתאים למסעדות, לסלטים ולבשר. אולם למעדנים יוקרתיים הייתי שמה משהו בכיוון של הבורדו כמו שאריאלס אמרה. את רוצה הרי לשדר כאן יוקרה. ואלי תוסיפי רקע מעניין ולא חלק ובנאלי כ"כ.
את התמונה בצד הייתי מחליפה אם יש לך אפשרות, חוץ מזה שהקצפת בכלל לא קשורה לנושא, התמונה גם לא הכי איכותית. ישנם אתרי תמונות לשימוש חופשי כמו sxc תחפשי תמונה של עוגה טובה, היא תעשה טוב את העבודה.
את הכיתוב בהתחלה תעשי באותו גודל גופן, זה 'קופץ' לי בעיניים.
המילים למטה (משהו ב-60 שקל אם אני זוכרת נכון) שימי בריבוע תוחם בצד שמאל באלכסון כזה, מקוה שהבנת אותי..

בהצלחה!

אוש

משתמש צעיר
מצטרפת לקודמי, ולפי דעתי צריך גם לסדר את הריווח בין השורות הוא גדול מידי...ברגע שתתצמצמי יהיה יותר אויר..

אולי מעניין אותך גם...