אני דווקא הייתי שמח למשקל דק יותר
נכתב ע"י תא חזי;2476913:אתה תותח, עלית על הנקודה - בפונט הזה לא צריך 7 משקלים כמו ב'פנינה' - רגיל, עבה, שמן, דובה, ממותה, דק, רזה, בלתי נראה ושאר ירקות....
תעשה משקלים מעניינים (+ שנים שלושה משקלים סטנדרטיים כמו דק רגיל שמן), וכמו מה שהעלית (רק תשתדל להגדיר אותם נכון בפונט קריאייטור, שיהיה כיף לעבוד עם הפונט שלך). ולגבי המשקל החלול, בבקשה בבקשה תעשה אותו נכון, ביזבזתי יותר מידי כסף בחיים שלי על משקלים חלולים, שהיו כל כך גרועים וחלולים מתוכן.
נ נח נחמ נחמד להכיר (שיחה ראשונה בין משודכים בטלפון בלי קליטה)
נכתב ע"י יונתן ליפשיץ;2477004:אני דווקא הייתי שמח למשקל דק יותר
אולי בסוף גם זה יגיע... (אולי תבני את זה את...)נכתב ע"י א-ירושלמית;2477079:מעניין אותי לנסות לבנות לפונט הזה גירסה נוספת.
ומה עם אותיות אנגליות? אם הם יהיו, זה בכלל יהיה סוף הדרך. כמה פעמים אנחנו מסתבכים עם שילוב והתאמה של פונטים עברית-אנגלית?
תפתח אשכול חדש, כך יענו לך יותר מהר... אולי תנסה את הפונט קריאטור יש לו גם גרסה חינמית ל30 יוםנכתב ע"י הרבי מיעוטו;2476884:אני מחפש תוכנה חינמית ליצירת גופן מהכתב יד שלי מכירים?
נכתב ע"י א-ירושלמית;2477616:מקבלת את האתגר!!!
אני רוצה רק את האותיות הבסיסיות, שאבין על מה אני עובדת. תמונות התצוגה לא מספקות מספיק מידע רלוונטי.
נכתב ע"י חסיד;2479512:נקודה למחשבה.
אני חייב לך תודה כפולה.
א. על עצם הדיון שעורר בי שוב את התשוקה לעשות משהו בפונטים שעיצבתי בעבר ולא ידעתי איך לעשות עם זה משהו.
ב. על העזרה וההדרכה עם התוכנה.
מצורף הפונט
אשמח לשמוע הערות והארות
אני חייב לך תודה כפולה.
א. על עצם הדיון שעורר בי שוב את התשוקה לעשות משהו בפונטים שעיצבתי בעבר ולא ידעתי איך לעשות עם זה משהו.
מצורף הפונט
אשמח לשמוע הערות והארות
נכתב ע"י kosta770;2479596:יפה מאוד!! אולי זה רק אני אבל נראה לי שהוא מתאים רק לכותרות גדולות במיוחד.. בקטן הוא נראה מטשטש כזה..
הייתי ממליץ לך לפתוח עליו דיון בנפרד למה לך לגנוב את הבמה של ידידינו..
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2479616:כן גם אני כתבתי את זה, נראה מתאים לעלונים של קופת העיר
ובקשר לבמה, בכיף, לא קניתי את האשכול הזה.... אבל באמת יותר יועיל לך ר' חסיד לפתוח אשכול חדש כך יתנו לך הערות והארות מועילות ומחכימות... בהצלחה!!!
אני חייב לך תודה כפולה.
מצורף הפונט
אשמח לשמוע הערות והארות
נכתב ע"י חסיד;2479512:מצורף הפונט
אשמח לשמוע הערות והארות
נכתב ע"י יונתן ליפשיץ;2480148:מה שעשית עם השין פשוט גאוני.
בכלל הכל נראה מעולה.
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2480883:
א-נכתב ע"י א-ירושלמית;2477616:מקבלת את האתגר!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: