חיהלה מהדרום
משתמש פעיל
מצלמת דיגיטלית Samvix Icamera 2.0 8GB - צבע ורוד שנה אחריות
שוונ משהו?עם מיצב?
כמה? מאיפה?אני מוכרת כזו בצבע כחול עם כרטיס של 32 ג'יגה ונרתיק חדש בהזדמנות במחיר מציאה כול אחריות
450 מבני ברקכ
כמה? מאיפה?
גילוי נאות - יש לי קשר לחברת סאמויקס - אז יש לי קצת מידע בנושאממש לא אמור להיות איכותי
אפי' באתר שלהם הם כותבים רק על המשק הנוח ומצלמת הסלפי
לא כתוב על החיישן או על הפיקסלים שיש במצלמה
היא גם ללא זום אופטי כך שכל התקרבות עם הזום הדיגיטלי ירד עוד מהאיכות של התמונה
מעניין אם משהו יעלה כאן תמונה מהמצלמה הנ"ל
הם יצאו בפרסומת לאחרונה על תחרות צילום עם המצלמות שלהם
הם כנראה מחפשים מישהו שיכול להוציא עם המצלמה הזו תמונה מוצלחת
תודה על המידעגילוי נאות - יש לי קשר לחברת סאמויקס - אז יש לי קצת מידע בנושא
אני חושב שזה ממש לא נכון לכתוב דברים סתם על חברה - ובפרט "שהם לא נכונים"
1. המצלמה iCamera היא אחת המצלמות המובילות לבחורות צעירות בשוק כיום "וזה עובדה!" - כמות המכירות בחנויות למצלמה הזו זה ההוכחה הכי טובה - ויש למצלמה כבר מעל שנה וחצי ניסיון!
זה לא סוד, אין למצלמה איכות של מצלמה של 1500 שח ולא כמו קאנון 620, 720 - הוא עולה כ500 ש"ח והאיכות מתאימה לרמת המחיר
2. יש לחברה עוד מצלמה Rigas S420 ומומלץ לבדוק גם אותה - גם בטווח המחירים הנ"ל
3. כתבת שהחברה עשתה "תחרות כי הם כנראה מחפשים מישהו שיכול להוציא עם המצלמה הזו תמונה מוצלחת..."
זה פשוט לא נכון - אני מביא לך פה כמה תמונות פשוטות שחלקם "אני צילמתי היום" עם המצלמות הנ"ל של סאמויקס - תראו ותדונו בעצמכם על האיכות
4. שמתי לב שהגבת בנושא אחר פה בפרוג גם בנושא "מצלמת סאמוויקס" - וגם שם כתבת נגד החברה ובלי להיצמד לעובדות, ושוב ושוב כתבת שזה "צעצוע" - שוב, המצלמה איי קאמרה עם מעל שנה וחצי ניסיון בשוק - והמכירות בחנויות עולות מחודש לחודש...
5. אני משער שיתכן שיש לך איזשהו אכזבה עם החברה אולי איזשהו ניסיון לא טוב שעברת עם החברה - ואם זה נכון אפשר לפנות אלי באישי יש לי קשר שם - ואשמח לעזור לך בנושא
יש כניסה למייצב - אבל זה לא כלול בקופסה@הברקהבפרסום האם יש בהם מייצב?
אשמח להחכים איך מצלמים בה בצורה טובה כי אני ממש מאוכזבת התמונות על הפנים וחבל שהמוכרים בכמה חנויות המליצו עליה ואני לא בחורה...גילוי נאות - יש לי קשר לחברת סאמויקס - אז יש לי קצת מידע בנושא
אני חושב שזה ממש לא נכון לכתוב דברים סתם על חברה - ובפרט "שהם לא נכונים"
1. המצלמה iCamera היא אחת המצלמות המובילות לבחורות צעירות בשוק כיום "וזה עובדה!" - כמות המכירות בחנויות למצלמה הזו זה ההוכחה הכי טובה - ויש למצלמה כבר מעל שנה וחצי ניסיון!
זה לא סוד, אין למצלמה איכות של מצלמה של 1500 שח ולא כמו קאנון 620, 720 - הוא עולה כ500 ש"ח והאיכות מתאימה לרמת המחיר
2. יש לחברה עוד מצלמה Rigas S420 ומומלץ לבדוק גם אותה - גם בטווח המחירים הנ"ל
3. כתבת שהחברה עשתה "תחרות כי הם כנראה מחפשים מישהו שיכול להוציא עם המצלמה הזו תמונה מוצלחת..."
זה פשוט לא נכון - אני מביא לך פה כמה תמונות פשוטות שחלקם "אני צילמתי היום" עם המצלמות הנ"ל של סאמויקס - תראו ותדונו בעצמכם על האיכות
4. שמתי לב שהגבת בנושא אחר פה בפרוג גם בנושא "מצלמת סאמוויקס" - וגם שם כתבת נגד החברה ובלי להיצמד לעובדות, ושוב ושוב כתבת שזה "צעצוע" - שוב, המצלמה איי קאמרה עם מעל שנה וחצי ניסיון בשוק - והמכירות בחנויות עולות מחודש לחודש...
5. אני משער שיתכן שיש לך איזשהו אכזבה עם החברה אולי איזשהו ניסיון לא טוב שעברת עם החברה - ואם זה נכון אפשר לפנות אלי באישי יש לי קשר שם - ואשמח לעזור לך בנושא
הנה 3 תמונות שצלמנו היום מ2 המצלמות של סאמויקס Rigass S420 ו icamera 2.0 - זה בלי אפקטים המצלמה - על המצב שקונים את המצלמה "ברירת מחדל" - צלמנו את אותם תמונות גם דרך מצלמה של קנון 185 - והאיכות באותו רמה ממש - תבדקו בעצמכםאשמח להחכים איך מצלמים בה בצורה טובה כי אני ממש מאוכזבת התמונות על הפנים וחבל שהמוכרים בכמה חנויות המליצו עליה ואני לא בחורה...
יש מישהו אולי נוסף עם המצלמות הנ"ל שיוכל לחוות את דעתו?
הבנות שלי, מאוכזבות מאוד
תכלס, המצלמה הזו כולה פוזה...הבנות שלי, מאוכזבות מאוד
מחכות שתלך...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: