מידע שימושי איך הם הגיעו לשם? אבקה ורודה בארונות

ירושלמי במבטא

משתמש פעיל
לנו ב"ה היתה סיעתא דשמיא שהנגר פירק לנו את כל הארונות והחליף את התחתית של הארונות
הוא טען לנו שהליקטוסים מאד אוהבים עץ טבעי ושם הם מתרבים מאד....
ב"ה התופעה נעלמה

שריתי גוט

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לא מצאנו פתרון פשוט החלפו לארון חדש

Pz

משתמש חדש
לפני 10 שנים בערך עשינו הדברה למזיקי עץ, נאלצנו לעזוב את הבית לכמה ימים.
וברוך ה' מאז הכל בסדר. ההדברה לא היתה זולה אבל המדביר הפנה אותנו לאגודה הישראלית למזיקי עץ וקיבלנו מהם חצי מסכום ההדברה (אם אני זוכרת נכון, המחיר היה 3000 שח)

ירושלמי במבטא

משתמש פעיל
סליחה על ההקפצה
אשמח לדעת מי הצליח להתפטר מהם? ואיך? לצערי הרב שנה אחרי החלפת תחתיות הארון הליקטוסים חזרו!!!
@גלי גל בזמנו דברתי איתך בטלפון לגבי זה וכעת שוב שלחתי לך מייל בעניין כי נאבד לי המס' שלך אשמח לדעת מה עשית בסוף....

קצרה

משתמש מקצוען
איוד בגז הוא הפתרון היחיד לליקטוסים
ובבית זה מסוכן ביותר.
תשאלו את אביגיל ויעל גרוס ע"ה
ואת שיבדלו לחיים אחיהם מיכאל ויצחק שחזרו לחיים אחרי הרבה תפילות.

רק מדביר מוסמך
רק מחוץ לבית.

ירושלמי במבטא

משתמש פעיל
השאלה מה אני עושה עכשיו
אצלי הם מופיעים בארונות במדביר לפני שנה בהמלצת מדביר הנגר פירק את הארונות במטבח והחליף את הדיקטים ונהיה לנו שקט ועכשיו לחרדתי המרובה שנה אחרי המבצע המורכב הזה שוב אני רואה ב-2 ארונות במטבח את האבקה הזאת ואני לא יודעת מה לעשות......לפרק שוב את הארונות במטבח לא מסוגלת לזה!!!ואני לא רואה שזה יעיל
המדביר ממליץ לי פשוט ללמוד לחיות עם זה וזה גם לא מתחשק לי בלשון המעטה!!
אנה אני באה??????????
נ.ב. מדובר במטבח חדש

yossilang

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נ.ב. מדובר במטבח חדש
אם זה במטבח חדש יש לפנות אל הנגר כי חלה חובה על השימוש בעץ מחוטא בבניית ארונות (לא משנה אם מטבח, חדר שינה או ספריות) וכל העץ המיובא בצורה מסודרת לארץ חייב להיות מחוטא. תולעי העץ מתפשטות לכל העץ שמצוי בבית, אמנם באופן איטי מאוד אבל...
אני אישית הייתי פונה לנגר ומוודא איתו מה מקור העץ שהוא ייצר את הארונות ובליית ברירה ארונות חדשים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה