מצטרפתיכול להיות שהחל שלך לא מזין
תנסי לשלב קצת מטרנה
מניסיון של תינוקת שירדה כ400 גרם במהלך הנקה מלאה.הייתי אצל רופא אמר שרואים ירידה דרסטית במשקל...
התינוק יונק הנקה מלאה.
אשמח לעזרה מניסיון!
רק בקשר לשאיבה- שאיבה לא אינדקציה לזה שאין מספיק חלבמניסיון של תינוקת שירדה כ400 גרם במהלך הנקה מלאה.
נתנו לה מטרנה בהאכלה אחת ובזמן הזה שאבו וגילו שלא היה מספיק חלב
ולכן עברו למטרנה..
בהצלחה ולא להילחץ מידי !
כן, טעות שלי בניסוח- יורד באחוזון.לפני הדרכים להשמין...
יש סיבה חיצונית למה הוא יורד? (מקיא? ישנוני ולא אוכל? משלשל?)
יורד במשקל או באחוזון?
התינוק רגוע? עירני? שמח? מתפתח?
מאד לא רוצה לוותר על הנקה... יש עוד דרכים?
אולי לנסות להסמיך את החלב?
לקחת קרעפט ותוספים אחרים, מאמינה שיש בחנות טבע
אני שמעתי על אספסת ותה שומר אבל אני לא זוכרת אם זה לריבוי או להעשרה של החלב
אם את בדעה וברצון קודם כל לא צריך לוותר על הנקה כ"כ מהר.מאד לא רוצה לוותר על הנקה... יש עוד דרכים?
אין קשר בין כמות החלב לבין שאיבות במיוחד בפעמים הראשונותנתנו לה מטרנה בהאכלה אחת ובזמן הזה שאבו וגילו שלא היה מספיק חלב
אין לי בעיה.ומה הבעיה שלך בעצם שהוא יהיה רזה? יש תינוקות רזים
מטרנה + בייבי קלורי (מצריך מרשם רופא).הייתי אצל רופא אמר שרואים ירידה דרסטית במשקל...
התינוק יונק הנקה מלאה.
אשמח לעזרה מניסיון!
מעניין. אני באמת בקושי ישנה...לפעמים חסר שעות שינה ללכת לישון עוזר מאוד
מאוד יכול להיות שקשור,מעניין. אני באמת בקושי ישנה...
השינה מאוד חשובה ובעיקר בשעות המוקדמות יותרמעניין. אני באמת בקושי ישנה...
מעניין שדווקא הרופאה אמרה לי לתת הפסקה של שלש שעות בין הארוחות כדי שיאכל יותר בארוחה שיגיע רעב ויגיע לחלב האחורי שהוא המזין ביותרכדאי לאכול המון אגוזים ושקדים לא קלויים, קרעפט ושאר דברים משמינים..
מעשיר את החלב,
ולצופף הנקות, להאכיל כל שעתיים.
היה לי אותו דבר עם תינוקת שנולדה גדולה וירדה מאד, התחלתי לצופף את ההנקות ולאכול את הנ"ל, ונתנה קפיצה משמעותית וגם נהיתה יותר רגועה,
וסתם כך בד"כ תינוקות יונקים לא תואמים את האחוזונים, ברור שתמ"ל יותר משמין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: