נכתב ע"י אחת אחת 11;1981343:ספרו לה שראיתן את ההתכתבות שלה, זה הכי ירתיע.
נכתב ע"י שמנת בצל;1982807:תודה על הרעיונות
ננסה ליישם חלק מהרעיונות שהועלו
נעדכן מה עזר למגר את התופעה
נכתב ע"י חוה זילבר;1982816:אגב,
אני חושבת לעצמי,
שהגיוני מאוד שהיא גם עוקבת במתח אחרי האשכול,
וחושבת על המזכירה הצעירה ההיא....
נכתב ע"י Ko;1983335:שימו לב: כששולחים מייל לאדם באופן אנונימי גורמים לו להפגע מאד - בלי שיהיה לו כתובת מוגדרת למקד אליה את תחושת העלבון. במצב הזה האדם חש מאוים מכל ופגוע מכל מי שיכול לבוא בחשבון כשולח, והופך חשדן ומאבד ביטחון.
קיבלתם פעם מייל ביקורתי אנונימי?
מעבר לכך העיסוק המוגבר בשאלה "מי עשה לי את זה" יכול להסיט את תשומת לב המקבל מתוכן הערה עצמה - וחבל.
נכתב ע"י Ko;1983335:שימו לב: כששולחים מייל לאדם באופן אנונימי גורמים לו להפגע מאד - בלי שיהיה לו כתובת מוגדרת למקד אליה את תחושת העלבון. במצב הזה האדם חש מאוים מכל ופגוע מכל מי שיכול לבוא בחשבון כשולח, והופך חשדן ומאבד ביטחון.
קיבלתם פעם מייל ביקורתי אנונימי?
מעבר לכך העיסוק המוגבר בשאלה "מי עשה לי את זה" יכול להסיט את תשומת לב המקבל מתוכן הערה עצמה - וחבל.
הכוונה לכך, שבגלל שהיא מתנהגת לא כראוי זה נותן חופשיות לאחרים גם להתנהג כךנכתב ע"י אושמוש;1983386:ולעשות את מה שהיא עשתה זה בסדר?
לפגוע ישירות ובמתכוון בפרנסה של עובדות נאמנות,
להעכיר אווירה,
לשתף מלא גורמים בלשה"ר ורכילות.
זה לא פוגע?!
מטרתה- להזיק.
ומטרת המייל- להרתיע אותה שתפסיק עם הכל.
ובאופן נחרץ.
נכתב ע"י 3632;1983400:הכוונה לכך, שבגלל שהיא מתנהגת לא כראוי זה נותן חופשיות לאחרים גם להתנהג כך
נכתב ע"י אושמוש;1983411:חלילה.
רק הדרך לטפל במקרה חמור שכזה,
הוא רק ע"י הוכחה מוחצת:
הנה המיילים שלך- שחור על גבי לבן.
ללא מילים.
פשוט רק ליידע אותה בדרך זו שכולם מודעים למה שהיא עשתה.
נכתב ע"י לנדא;1983774:האם "רק ליידע אותה ע"י הוככחה מוחצת"... זה מה שיחזיר אוירה רגועה למשרד?????
האם המטרה היא ללחוץ אותה לקיר או להשיב לכולם את שלוות הנפש והיסחים הנעימים???
---
תמיד כדאי לזכור:
בחיים כמו בכביש: אל תהיה "צודק" הייה חכם!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: