אני לא יודעת בכלל איך להתעסק עם שערות, אבל כשלא היתה לי ברירה.יוצרים שביל באמצע עם מסרק פס (או מסרק לשביל) מביאים את השיער לשני הצדדים ואז רק את ההתחלה שאת רוצה שירד למצח מסמנת עם המסרק לרוחב וגוזרת עד קו הגבות (אם השיער רטוב עדיף להשאיר יותר כי אחרי שמתייבש זה קצר יותר)
רצוי לגזור רק כשהילדה רגועה ונינוחה שלא תזוז... (לדעתי דבק יכול להפריע לה וכשזה לוקח מידי הרבה זמן זה עלול לצאת עקום)
מעתיקה לך מאשכול קיים אולי יועיל לך
טוען…
www.prog.co.il
ממש לא סותר.שאלה מעניינת אולי:
הבת שלי בת שנתיים עם פוני בובה.
אני אוהבת את הפוני ומתחזקת אותו ואוהבת את המראה שלה ככה כי היא בובה
אני רוצה להתחיל להתקשקש איתה עם קישוטי שיער.
השאלה היא אם זה סותר, ז"א האם יש אפשרות לשים קישוטי שיער אם יש פוני בובה ואם כן אשמח לרעיונות לביצוע.
מה הבעיה בקשתות?השאלה היא אם זה סותר, ז"א האם יש אפשרות לשים קישוטי שיער אם יש פוני בובה ואם כן אשמח לרעיונות לביצוע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: